Overkjørte Kolstad – Bergen

Overkjørte Kolstad

I Trondheim var Kolstad klart best mot FyllingenBergen. Søndag møttes lagene igjen og rollene var totalt byttet om. FyllingenBergen feide gjestene av banen og ga seg ikke før det sto 32-20 (14-8).

Kampen åpnet litt nervøst og famlende for begge lag. Men etter ca 15 minutter festet FyllingenBergen et klart grep om oppgjøret. Inn mot pause var det kun ett lag på banen og selv om Kolstad scoret på direkte frikast inn mot hvilen kunne vi gå til pause med ledelse på 14-8. En kamp vi åpnet direkte med spill 7 mot 6, som vi etterhvert løste veldig bra og var en viktig årsak til at kampen utviklet seg som den gjorde. Bakover var det stengt hele oppgjøret og gjestene fra Trondheim kom ikke til noe som helst, selv om de også prøvde seg 7 mot 6 i perioder.

Trener Andreas Gjeitrem gledet seg over en ny viktig seier, den tredje på stripe.

«Ting snur fort i håndball. Vi var langt nede etter stortap mot Nærbø, men nå kikker vi bare fremover på tabellen igjen. Dette var nok vår beste prestasjon etter jul. Bakover hadde vi stor tro på at vi skulle holde Kolstad godt nede på antall mål. Fremover valgte vi å gå direkte i 7/6 spill, også på grunn av at Kasper Gudnitz ikke er helt restituert fra sin kneskade. Når det fungerte så godt som det gjorde var det aldri noen grunn til å endre på det. Godt fornøyd med forsvarsspillet, men også at vi spilte klokt fremme i det etablerte angrepsspillet».

Nå venter en ny nøkkelkamp på bortebane mot Runar Sandefjord.

«Det blir en ny «4-poengs kamp» der vi kan skaffe oss et godt grep om 4. plassen hvis vi skulle lykkes å få med oss to poeng. Men i motsetning til Kolstad møter vi et lag som er i enorm flyt om dagen. Runar har vunnet samtlige kamper etter jul, blant annet med noen sterke borteseire. Det blir en knalltøff duell som vi gleder oss enormt til. Hjemmekampen mot dem var vi ekstremt skuffet over, det må til en helt annen prestasjon om vi skal få med oss noe derfra denne gangen. Det blir viktig med en god treningsuke, vi skal være vel forberedt når vei kommer så langt, avslutter Gjeitrem.

Unggutten Leander Seime (bildet) fikk muligheten etter ca 15 min. Hele 11 mål nettet Gloppen gutten som med det ble klar toppscorer denne søndagskvelden i Fana Arena. Av juryen i hallen ble han også kåret til våre beste spiller.