Gjeitrem forlenger – Bergen

Gjeitrem forlenger

Andreas Gjeitrem har lagt bak bak seg drøye halvannen sesong som hovedtrener i FyllingenBergen. Nå er det klart at den tidligere "strekkjempen" forlenger med to nye sesonger etter inneværende sesong.

Dermed blir Andreas Gjeitrem sjef i Framohallen frem til 2021. Han ledet laget til 6. plass i sin første sesong og i skrivende stund er laget plassert som nr 4 før vi går inn i de siste fem serieomgangene. Allerede på søndag spilles et viktig oppgjør på bortebane mot Runar Sandefjord.

Vidar Gjesdal er fornøyd med å forlenge avtalen til Gjeitrem.

 – Det var et naturlig valg å fortsette videre med han. Vi har holdt prosessen gående siden i november og tatt oss god tid. Selv om denne sesongen har vært veldig varierende spillemessig har klubben og spillergruppen vært positiv til trenerteamet. Jeg tror Andreas sammen med resten av sitt team har lært veldig mye av det som skjedde når vi var inne i en svak periode tidligere i høst. Jeg synes de har kommet seg veldig godt gjennom det og vist at de kan snu en negativ trend. Nå står vi jo egentlig foran en sesongavslutning med alle muligheter. Det er fort gjort å glemme at vi med en god avslutning fortsatt kan gjøre vår beste poengsanking i serien på nærmere 10 år.

Spesielt gledelig denne sesongen har vært gjennombruddet til flere av de unge spillerne.

 – Andreas har sammen med Fredrik vist at de tør å satse på våre unge spillere, det var ikke mange som forventet at spesielt vår 99 årgang med Kristian Bolstad, Leander Seime, Jonas Haugsgjerd og Tomas Haugland i spissen skulle være i nærheten av så mye tid på banen. Snart er Jacob Weidemann også tilgjengelig og vi ser også at Marcus Soltvedt tar store steg og helt sikkert nærmer seg mer tid på banen. Tar vi med at Tord Vårdal har fått et definitivt gjennombruddet i målet, har vi hatt en veldig god utvikling på våre «egne» spillere. Det er selvsagt ekstremt moro å se for klubben og gjør oss enda mer optimistiske på fremtiden. 

Andreas vil i tillegg til trenerjobben få noen utvidede oppgaver rundt spesielt sport.

 – Han vil få et større ansvar rundt spillerlogistikk. I tillegg vil han fortsatt bli brukt i skolesammenheng rundt arbeidet med mange av byens talenter. Sammen med Fredrik Ruud har vi tilgang på ressurser som vi håper også klubben kan dra enda større nytte av på flere områder. Folket der ute skal få høre mer av våre trenere i form av både blogger og podcaster. Det er bare å glede seg, vi har har mange tanker rundt områder vi ønsker å utvikle oss i for å skape enda større oppmerksomhet og engasjement rundt klubben. 

I morgen får dere høre  om Andreas sine tanker med forlengningen og hvordan han ser for seg fremtiden i klubben.