Aho til FyllingenBergen – Bergen

Aho til FyllingenBergen

Neste sesongs første signering er på plass i FyllingenBergen. Sindre Aho (bildet) tar steget fra Viking TIF og har undertegnet en avtale som binder han til oss frem til 2021.

Fakta:

Navn: Sindre Aho
Alder: 21 år
Posisjon: Bakspiller
Tidligere klubber: Runar Sandefjord, Falk, ØIF Arendal og Viking TIF
Landskamper: 52 yngre – 119 mål

Sindre Aho blir vår første tilvekst kommende sesong. Aho er opprinnelig fra Runar, men også spilt en sesong i Falk Horten og i eliten for ØIF Arendal. 21-åringen er en teknisk god bakspiller som vi har fulgt over lengre tid og nå var tiden inne for begge parter til å finne sammen.

Sindre Aho er selv veldig fornøyd med å signere for FyllingenBergen.

«Jeg ser virkelig frem til å ta på meg den gule og blå drakten. Det skal bli spennende å komme tilbake til eliteserien igjen, tidspunktet føles helt riktig nå. Jeg velger FyllingenBergen fordi jeg tror det er en fin plass for meg å utvikle meg videre som spiller. Jeg ser virkelig frem til å spille for klubben og møte resten av gjengen. Forhåpentligvis kan vi sammen være med å kjempe helt fremme i eliteserien også kommende sesong».

Fredrik Ruud i trenerteamet uttaler følgende:

«Vi får en spiller som kommer til å tilføre oss en god del duellstyrke i det offensive spillet. Vi har også fått et godt inntrykk av han som en person som stiller store krav til seg selv og er villig til å legge ned mye arbeid for å nå sine mål. Vi gleder oss til å få han på plass og tror vi kommer til å få stor glede av han på banen de neste to sesongene».

Vidar Gjesdal i FyllingenBergen forteller videre.

«Sindre har vi egentlig hatt dialog med ved flere tilfeller tidligere. Nå har han fått to sesonger i 1. divisjon der han har stått med masse ansvar. Vi har fulgt med han hele veien og er sikker på at timingen er rett for å løfte han opp igjen på det øverste nivået nå. Vi får en spiller som har modnet mye og kommer med vanvittig engasjement og passion til spillet. Vi har stor tro på at han skal utvikle seg videre hos oss».

Sindre Aho har undertegnet en kontrakt som strekker seg frem til 2021.

For ytterligere kommentarer:

Sindre Aho – mob 407 39 110
Fredrik Ruud – mob 482 46 944
Vidar Gjesdal – mob 930 922 77