Gjeitrem ser fremover – Bergen
Foto: Dimitar Petkovski

Gjeitrem ser fremover

Andreas Gjeitrem ble tidligere denne uken enig med klubben om en ny avtale på to sesonger. Her forklarer han hvorfor og hvordan han ser for seg den videre satsingen.

Andreas Gjeitrem ble hentet inn som sylfersk i trenergamet foran forrige sesong. Debutsesongen ble til en 6. plass i ligaen og exit i kvartfinalen i sluttspillet. Denne sesongen kan han ta laget et steg videre om man lykkes med å nå topp 4 når vi går inn i de siste fem serieomgangene. Da vil også forutsetningene for å ta laget minst ett hakk videre i sluttspillet være tilstede. Denne sesongen spilles forøvrig kvartfinalene som best av tre kamper, mens det i semifinalen- og finalen for første gang vil være best av fem kamper.

Gjeitrem ser frem til å løfte klubben videre for å nå de målene man har satt seg.

FyllingenBergen vil være med å kjempe i toppen av norsk håndball. Akkurat nå er det en liten bit opp til de tre klubbene med mest muskler, men det er ekstremt inspirerende å se at kanskje spesielt Elverum og Arendal har lykkes så godt med å skape en større interesse. Det gjør norsk klubbhåndball langt mer attraktivt og vi må sørge for at vi kommer etter. Se også på Kolstad og Nærbø som fyller opp hallen hver eneste gang, det er utrolig mye positivt på gang, sier Gjeitrem.

Han ser frem til å samarbeide videre med resten av teamet rundt laget.

Selv om vi har en litt mindre organisasjon og ressurser synes jeg vi har fått bygget opp et godt team rundt laget. Jeg har flinke folk rundt meg både når det gjelder det faglige rundt sport, men også på medisinsk/fysisk som er viktig for oss. Det gjelder bare at vi klarer å få enda ut av den kompetansen vi har på plass. Klubben har også en tydelig plan på å utvikle seg videre, først og fremst gjennom arbeidet med å få en ny sentrumsorientert arena i fremtiden. Det vil selvsagt gi oss enda bedre forutsetninger, men inntil det skal vi sørge for å skape både større interesse og entusiasme rundt det vi driver med. Jeg har stor tro på det klubben driver med og gleder meg til å få være med på reisen videre, fortsetter 33-åringen.

Han håper også en god avslutning på sesongen kan gi laget en ny mulighet i Europa.

Å spille i Europa bør helt klart være et naturlig mål for oss. Vi har fortsatt muligheten til det allerede neste sesong, om vi leverer en god avslutning på sesongen. Det er utviklende både for oss trenere, men ikke minst spillerne å få teste seg internasjonalt, avslutter Gjeitrem.

Andreas befinner seg forøvrig for øyeblikket i Asker der han er på samling med trener 3 gruppen. Han deltar dermed ikke på lagets to siste treninger før søndagens bortekamp mot Runar. Forhåpentligvis skal han være på god vei mot den høyeste trenerutdannelsen i Norge (trener 4) i løpet av den neste kontraktsperioden med FyllingenBergen.