Før kampen: Runar (b) – Bergen

Før kampen: Runar (b)

FyllingenBergen er på vei til bortekamp mot Runar Sandefjord. Det spilles om viktige poeng i toppen av ligaen.

Eliteserien, 18. serierunde!

Motstander: Runar Sandefjord (b)

Sted: Runarhallen

Dato: 24. februar

Tid: 17:00

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Jo Are Johannessen & Tom Larsen

Delegat: Jan Thore Lauritzen

Odds fra Norsk Tipping: 1,60 – 7,50 – 2,70

Tidligere seriemøter mellom lagene i Sandefjord:

15/16: Runar Sandefjord – FyllingenBergen 36-30
14/15: Runar Sandefjord – FyllingenBergen 30-22
13/14: Runar Sandefjord – FyllingenBergen 37-27
12/13: Runar Sandefjord – FyllingenBergen 32-27
11/12: Runar Sandefjord – FyllingenBergen 25-28

Runar Sandefjord er dagens modstander i Runarhallen. I den hallen er det lenge siden FyllingenBergen vant i seriesammenheng. Man må faktisk helt tilbake til sesongen 2011/12 for å finne forrige seier. Ikke bare har det blitt nederlag, men til dels stygge sifre har vi også måttet tåle ved flere anledninger. Runar er tilbake i eliteserien etter to sesonger i 1. divisjon. Klubben har rustet godt opp i comeback sesongen og kjemper i øyeblikket om plass blant de fire øverste lagene, sammen med oss. Dermed er det et svært viktig oppgjør for begge lag for å sikre seg best mulig posisjon inn i avslutningen.

Det motsatte oppgjøret mot Runar tapte vi også i et svakt oppgjør i Framohallen. Det er forøvrig vårt eneste tap hjemme i Framohallen denne sesongen. Så får vi se om vi kan slå tilbake i Runarhallen denne ettermiddagen. Dessverre må vi klare oss uten to svært viktige brikker til kampen. Andreas Ungesson har vært syk hele uken og er ikke med til Sandefjord. I tillegg pådro Fredrik Mossestad seg en strekkskade og er heller ikke tilgjengelig. Omvendt er det gledelig å se at Jacob Weidemann for første gang er i kamptroppen. Så gjenstår det selvsagt å se hvor mye man kan belaste unggutten underveis.

Kampen ser du som vanlig hos BA med kampstart kl 17:00.