Slo formlaget – Bergen

Slo formlaget

Runar hadde vunnet samtlige kamper etter jul før FyllingenBergen kom på besøk i Runarhallen. Det ble satt en effektiv stopper for søndag kveld da vi vant 35-33 (20-17) over Vestfold laget.

Det ble en berg- og dalbane kamp gjennom 60 minutter. På mange måter ble hele sesongen oppsummert i en kamp. Fra strålende prestasjoner og god kontroll til fullstendig parkering i andre faser. Vi fører kampen med seks på det meste, men er plutselig under med tre mål. Før vi avslutter med å vinne med fem mål de siste ti minuttene og dermed snappe begge poengene. Med den prestasjonen plukket vi med oss vår fjerde seier på stripe og fikk med det et lite pusterom i topp 4 på tabellen. Nå blir det virkelig en interessant avslutning på sesongen. Neste oppgave blir enda tøffere, da kommer nok et formlag på besøk, nemlig Drammen. De ligger på plassen foran oss og med seier kan vi krype helt opp i ryggen på dem også. Det bør bli spennende og folksomt i Framohallen kommende søndag.

Andreas Gjeitrem fikk også kjenne på hele følelsesregisteret gjennom denne kampen.

– Det var veldig spesielt fra siden. Det svinger enormt underveis, men jeg er svært fornøyd med at spillerne beholder roen og kommer tilbake etter den trykken vi fikk i 2. omgang. Vi reiser oss og viser fantastisk karakter den siste biten. Vi får gjort noen endringer, Ilic kommer blant annet inn og tar noen viktige baller. I tillegg får vi laget noen enkle kontringsmål som vi hadde mange av den første halvtimen. Det forsvant etter pause og vi slet også med å sette et forsvar  i en lang periode.

Nå kan det bli en veldig interessant avslutning på sesongen.

– Vi får en stor og morsom utfordring på søndag. Det er gøy at vi har kommet oss i posisjon og vi skal gjøre alt vi kan for å vinne den kampen. Først og fremst skal vi kapre den 4. plassen som gir oss en ekstra hjemmekamp i sluttspillet, men vi vil gjerne snuse på medaljer også. Da må vi ha to poeng også mot Drammen, avslutter Gjeitrem.

Andreas Ungesson og Fredrik Mossestad sto over mot Runar, mens det ble gledelig comeback av Jacob Weidemann som dunket inn fire mål i sin debut. Ekstra moro var det at noen nye sto frem og grep sjansen, først og fremst Jonas Haugsgjerd (bildet) som viste liten respekt for Runar målvakt Joachim Christensen. Hele ni ganger overlistet han Runars sterke målvakt og ble med det vår toppscorer i oppgjøret. Mario Matic leverte også en strålende kamp og viser at han er på vei tilbake. Samtidig fortsatte Marius Ferkingstad å markere seg på linjen, denne gang med åtte mål. Tord Vårdal startet meget bra i målet, men fikk store problemer med Runars skyttere etterhvert. Da kom Zivojin Ilic inn og viste at han vil være med å kjempe om spilletid fremover.

På søndag vet alle boende i Bergensregionen hvor man skal avslutte vinterferien. Vi håper på stinn brakke og magisk stemning i vår intime hjemmearena når Drammen med Joakim Hykkerud i spissen kommer på besøk.