Weidemann debuterer – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Weidemann debuterer

Nesten nøyaktig ett år etter han ble enig med klubben debuterer endelig Jacob Widemann i en obligatorisk kamp for FyllingenBergen.

23. februar 2018 ble Jacob Weidemann offentliggjort som ny FyllingenBergen spiller. Ett år og en dag seinere skal han endelig debutere for klubben i dagens bortemøte med Runar Sandefjord. Weidemann kom fra Nøtterøy før denne sesongen og så veldig lovende ut i oppkjøringen. I de siste forberedelsene under lagets treningskamper i Sverige pådro unggutten seg dessverre en skulderskade. Det førte til operasjon og lang opptrening for Jacob, som likevel er tilbake enda tidligere enn forventet.

Andreas Gjeitrem er glad for endelig å ha Nøtterøy-gutten i kamptroppen.

– Jacob har vi store forventninger til. Han har noen kvaliteter som er veldig spennende for oss. Han trenger selvsagt tid på å komme skikkelig tilbake, men grunnet vår skadesituasjon kan han bli kastet inn i det allerede i dagens kamp. Han har vært i trening denne uken og der har vi sett noen av de kvalitetene som gjorde at vi hentet han. Det rappe skuddet, riktig avstand til forsvarer og et godt samarbeid med linjespiller.

Han er spent foran oppgjøret i Runarhallen.

– At vi har Ungesson og Mossestad ute gjør at vi må rokkere en god del før denne kampen. Begge disse har stått mye på banen for oss på slutten. Men vi har flere andre som kan komme inn og debuten til Jacob er også med på å styrke oss. Så vi har fortsatt god tro på at det er mulig å få med seg noe fra denne kampen, avslutter Gjeitrem.

Husk altså kampstart kl 17:00 på www.ba.no/norgessporten.