Før kampen: Drammen (h) – Bergen

Før kampen: Drammen (h)

Kan vi tukte nok ett topplag på hjemmebane? På søndag har vi muligheten igjen når Drammen kommer på besøk i Framohallen.

Eliteserien, 19. serierunde!

Motstander: Drammen (h)

Sted: Framohallen

Tid: 18:oo

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Jo-Are Johannessen & Tom Larsen

Delegat: Rune Kristiansen

Odds fra Norsk Tipping: 2,52 – 7,50 – 1,67

Tidligere møter mellom lagene på hjemmebane:

17/18  FyllingenBergen – Drammen 30-28
16/17  FyllingenBergen – Drammen 29-26
15/16  FyllingenBergen – Drammen 25-20
14/15  FyllingenBergen – Drammen 29-22
13/14  FyllingenBergen – Drammen 32-23

MEDALJEKAMP I FRAMOHALLEN

Med den sterke seieren på bortebane mot Runar Sandefjord tok vi vår fjerde seier på stripe. Det har sendt oss opp på 4. plass i eliteserien og på søndag får vi en fantastisk utfordring på hjemmebane mot Drammen. Gjestene ligger på plassen foran oss, med tre poeng mer på kontoen. Med seier på søndag kryper vi altså helt opp i ryggen på hardtsatsende Drammen. Det gir oss noen spennende forutsetninger i innspurten og drømmen om medaljer er plutselig blitt mulig igjen. Samtidig vil en seier her uansett langt på vei kunne gi oss den viktige fordelen med å være topp 4 før sluttspillet starter.

Drammen har vi tradisjonelt sett hatt veldig godt tak på i Bergen. De fem siste kampene har gitt oss like mange seire, la oss håpe vi kan forlenge den positive statistikken på søndag. Vi skal se opp for spesielt Gøran Sørheim og Joakim Hykkerud. Sørheim er playmaker som er ekstemt hurtig, og har et godt samarbeid med sterke Hykkerud på linjen. Ellers har de en spennende i unggutt i Thomas Boilesen som har vært i veldig god form de siste kampene. Laget ledes av landslagslegenden, Kristian Kjelling. Han har fått løftet interessen igjen i Drammen og klubben satser mot toppen i årene fremover.

For vår del ble det en svingende kamp sist mot Runar etter den store seieren hjemme mot Kolstad. Men heldigvis tok vi med oss begge poengene fra Sandefjord. Vi spilte fantastisk i perioder og lykkes igjen godt med vårt 7 mot 6 spill, spesielt i starten av kampen. At vi kan variere med dette offensivt har gitt oss et våpen til som motstanderne må forholde seg til. Så gjenstår det å se hva trenerteamet vårt velger å gjøre på søndag. Vi hadde både Andreas Ungesson og Fredrik Mossestad ute mot Runar, forhåpentligvis er begge tilbake til denne kampen. I tillegg gjorde Jacob Weidemann sin debut for klubben etter sin langvarige skade. På søndag ser dere han for første gang i aksjon på hjemmebane.

Vinterferien bør med andre ord avsluttes i Framohallen på søndag. Vi gleder oss til å ta imot Drammen som på sin side fortsatt kan ble seriemestere denne sesongen. Laget har igjen både Arendal og Elverum i en spennende innspurt.

Kampstart er altså kl 18:00 og billetten kjøpes her:

https://fyllingenbergen.ticketco.events/no/nb/e/fyllingenbergen_v_drammen