Før kampen: Halden (b) – Bergen

Før kampen: Halden (b)

FyllingenBergen er på vei til Halden i det som blir en ny nøkkelkamp i kampen om topplasseringene i årets eliteserie. Kan vi ta vår sjette strake seier?

Eliteserien, 20. serierunde!

Motstander: Halden (b)

Sted: Remmenhallen

Tid: 18:oo

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Ismet Kvakic & Tommy Andre Eriksen

Delegat: Henning Jan Vatn

Observatør: Øistein Pettersen

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

17/18  Halden – FyllingenBergen 35-22
16/17  Halden – FyllingenBergen 31-27
15/16  Halden – FyllingenBergen 26-29
15/16. Halden – FyllingenBergen 24-26 (cup, semi)
14/15  Halden – FyllingenBergen 28-32

Kampene kommer tett i innspurten og i dag står bortekamp mot Halden for tur. Vi jager vårt sjette strake seier, men det kommer til å bli alt annet enn enkelt i Østfold byen. Hver kamp blir som en cupfinale for flere lag og det er svært spennende både om medaljer, sluttspill og kvalplassen før vi går inn i de tre siste serieomgangene.

Halden har vi tapt med i seriesammenheng på bortebane de to siste gangene. Sist sesong ble det virkelig stygt da vi måtte tåle tap med hele 13 mål. I hjemmeoppgjøret denne sesongen vant vi med knappest mulig margin etter en svært tett avslutning på kampen.

Trener Fredrik Ruud er klar for en ny knokkelkamp i medaljestriden.

Kampene mot Halden er vanskelig å spå, da Halden har en tendens til å variere i prestasjonene. Men et av sesongens cupfinalelag har et toppnivå som er meget høyt og spillere som skytteren Kristian Stranden og målvakten Rasmus Bech er to av de som kan lage problemer for alle lag i eliteserien. For vår del så er vi nå i en posisjon hvor vi kan være med å kjempe om medalje. Det er også gledelig at med spillere tilbake fra skader og flere gutter som har meldt seg på i kampen om spilletid, så har det blitt en kamp om posisjoner og krevende å skulle ta ut kun 14 spillere til disse kampene. Forhåpentligvis er det en styrke som gjør oss vanskelig å slå også i kveld, analyserer Ruud. 

Her er vår tropp til kampen

Zivojin Ilic
Tord Vårdal
Iben Hvidsten
Leander Seime
Inge Aas Eriksen
Mario Matic
Kristian Aasland Bolstad
Andreas Ungesson
Jacob Weidemann
Kasper Gudnitz
Fredrik Mossestad
Jonas Haugsgjerd
Boris Resovsky
Marius Ferkingstad

Kampen ser du som vanlig på http://www.ba.no/norgessporten.no fra kl 18:00. Følg også med på Facebook for oppdateringer.