– Vi kan slå Elverum – Bergen

– Vi kan slå Elverum

FyllingenBergen trener Andreas Gjeitrem gleder seg til onsdagens storkamp mot Elverum. Han vil gjerne gjøre som mot Arendal og Drammen, nemlig sende nok ett topplag hjem uten poeng.

 – Vi kan slå Elverum dersom vi har en optimal dag, melder Andreas Gjeitrem før toppkampen.

Mens Elverum kjemper om gullet er FyllingenBergen på desperat jakt etter 4. plassen, som gir hjemmebanefordel i sluttspillets kvartfinale. Gjeitrem er klar på at det helst bør bli poeng i denne kampen om målet skal innfris.

 – Runar vinner fort sine to siste kamper mot Bodø og Haslum. Da kreves det minimum tre poeng fra vår side, så det blir ingen enkel oppgave. Men vi har troen på at vi kan presse Elverum om vi lykkes med de tingene vi har planlagt på forhånd. Man blir ekstra straffet mot den klassen som Elverum har hvis vi slurver i det offensive spillet. Bakover har vi vært bra den siste tiden, om vi ser bort fra sprekken sist mot Halden. Elverum spiller med ekstrem tålmodighet og er veldig kollektive i sin opptreden. Vi må sørge for at vi fremstår samlet og står opp i duellspillet om vi skal ha en mulighet i vårt defensive arbeid. 

I Framohallen er det kun Runar Sandefjord som har kommet hjem med poeng denne sesongen. I tillegg tapte laget en hjemmekamp i Fana Arena mot Falk Horten tidligere i sesongen.

Vi er trygge i Framohallen og håper publikum skaper en atmosfære som løfter oss ytterligere i denne kampen. Dette blir også en strålende test for oss før vi går inn i sluttspillet. Jeg kan love en gjeng som skal ofre alt i hver eneste duell. Vi vet at Apelgren og hans Elverum alltid er godt forberedt på vårt spill. Vi gleder oss til den taktiske duellen og har flere våpen vi kan bruke taktisk i begge ender av banen, forsikrer Gjeitrem før storkampen. 

Husk og møt opp i god tid til kampen, det forventes masse folk til oppgjøret som har kampstart kl 18:00.