Bråstopp etter pause – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Bråstopp etter pause

Rammene var fantastiske, FyllingenBergen leverte en solid 1. omg. Men etter hvilen viste Elverum at de er på vei mot sluttspillformen.

1000 tilskuere hadde funnet veien til Framohallen for første gang på mange år. Det var en herlig stemning i hallen og våre gutter tok tak i oppgjøret fra start. Kampen svingte før pause, men var jevn hele veien. Vi kom foran med to mål mot slutten, men Elverum fikk redusert en gang rett før pause. Kampen fortsatte jevnt i starten av 2. omg, men på stillingen 22-21 til Elverum kom det et rykk fra bortelaget. To tøffe dommeravgjørelser på rad og flere enkle tekniske feil fra vår side gjorde at Elverum seilte i fra i målprotokollen. De kom hurtig foran 29-22 og kampen var avgjort. Tilslutt endte det 35-28 og to fortjente poeng til hedmarkingene.

Fredrik Ruud oppsummerer kampen slik.

– Vi gjør en bra 1. omg. Dessverre gjør vi noen kritiske feil som koster mye mot en så bra motstander som Elverum. Vi hadde håpet å presse dem enda lenger, men vi får noen gode svar på hva som skal til mot denne type motstand inn i sluttspillet. Det var positive tendenser i vårt etablerte angrepsspill før pause. Dessverre slipper vi Elverum for lett til bakover, vi må løfte vårt defensive spill betydelig inn mot sluttspillet skal vi ha en mulighet. Nå skal vi gjøre det vi kan for å ta to poeng borte mot Bækkelaget i den siste kampen på søndag. Så får vi se hva det ender med når tabellen er klar søndag kveld, avslutter Ruud.

Kasper Gudntiz gjorde en god kamp på høyrebacken og ble vår toppscorer med 7 mål.