Før kampen: Bækkelaget (b) – Bergen

Før kampen: Bækkelaget (b)

Siste serierunde spilles i kveld, for vår del venter bortekamp mot Bækkelgat. Etter kampen får vi svaret på hva som venter i kvartfinalen i sluttspillet.

Eliteserien, 22. serierunde!

Motstander: Bækkelaget (b)

Sted: Nordstrand Arena

Tid: 18:oo

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Jo-Are Johannessen & Tom Larsen

Observatør: Per Morten Sødal

Delegat: Per Morten Sødal

Odds fra Norsk Tipping: 1,50 – 8,25 – 2,85

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

17/18  Bækkelaget – FyllingenBergen 26-34
16/17  Bækkelaget – FyllingenBergen 30-35
15/16  Bækkelaget – FyllingenBergen 33-26
14/15  Bækkelaget – FyllingenBergen 25-29

Eliteseriens siste serierunde denne sesongen spilles i dag. I kveld har vi dermed svaret på om vi blir nr 4 eller 5 på tabellen. Dette spiller en avgjørende rolle for oppsettet av kvartifalene i sluttspillet som settes opp etter runden er ferdigspilt. Dette oppsettet ser dere forøvrig direkte på TV2 Sport 2 fra ca kl 19:30. Er vi blant de fire beste vet vi at vi unngår noen av medaljelagene og at vi får avslutte med en eventuell tredje avgjørende kamp på hjemmebane. Skulle vi ende som nr fem møter vi enten Runar eller Drammen i kvartfinalen, med eventuelt tredje avgjørende kamp på bortebane.

Skal det være håp om topp 4 må vi først og fremst gjøre vår del av jobben i bortekampen mot Bækkelaget. Det blir helt sikkert mer enn tøft nok, hjemmelaget må vinne for å kunne nå en av de siste sluttspillplassene. De har også vist fin form i det siste og tok en imponerende borteseier mot Halden sist. Som vanlig når vi møter dem skal vi se spesielt opp for høyrebacken Emil Midtbø Sundal som er toppscorer i ligaen. Han er svært hardtskytende og tar et stort ansvar for vertene. De har også variert ekstremt mye denne sesongen og gjort flere topp prestasjoner mot blant annet Elverum.

For vår del har det blitt to kamper på rad uten seier. Dermed er det en revansjelysten gjeng som er på vei over fjellet i den siste serierunden. Troppen er fulltallig og klar for å gjøre sin del av jobben. Sist mot vertene ble det ekstremt mye mål i en kamp som svingte veldig underveis. Vi vant 40-37 der Bækkelaget spilte store deler av kampen 7 mot 6. Det blir spennende å se hvordan begge lag tenker taktisk til dagens oppgjør.

Kampen ser du som vanlig på www.ba.no/norgessporten fra kl 18:00.