Runar i kvartfinalen – Bergen

Runar i kvartfinalen

FyllingenBergen tapte den siste kampen på bortebane mot Bækkelaget. Dermed endte laget på 5. plass i eliteserien på dårligere innbyrdes oppgjør enn Runar.

Sistnevnte lag blir samtidig vår utfordrer i kvartfinalen i sluttspillet. Runar Sandefjord har fordelen av siste kamp på hjemmebane om det står 1-1 i kamper. Den første kampen spilles onsdag 27. mars i Runarhallen, med retur i Framohallen onsdagen etter, 3. april. Skulle det bli behov for en tredje kamp spilles den i Sandefjord søndag 7. april.

Kampen mot Bækkelaget ble dessverre ingen stor forestilling av oss. Forsvaret vaklet i store perioder og fremover brente vi mange åpne sjanser, samtidig som de tekniske feilene også ble kostbare. Likevel hadde vi godt grep på kampen på stillingen 26-24 med åtte minutter igjen på klokken. Dessverre maktet vi ikke å lage flere mål fremover og vertene kunne avgjøre kampen det siste minuttet. Dermed endte vi som nr 5 på tabellen i en sesong som totalt sett har vært litt for ujevn i forhold til om vi skulle vært ett par plasser høyere på tabellen.

Nå retter vi blikket mot det store høydepunktet, nemlig sluttspillet. Runar Sandefjord blir en tøff motstander, men samtidig er det to jevne lag som møtes. Vi tapte det første oppgjøret mot dem i Bergen med tre mål, men vant i Sandefjord med to mål. Begge lagene endte med 25 poeng etter 22 runder, så det ligger tilrette for en spennende kvartfinaleserie.