Matic forlater FyllingenBergen – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Matic forlater FyllingenBergen

Mario Matic er i ferd med å fullføre sin tredje sesong med FyllingenBergen. Den blir også hans siste i denne omgang.

Matic har bestemt seg for å fortsette karrieren i ØIF Arendal. 24-åringen forlater dermed klubben når inneværende sesong er over for å ta fatt på en ny kontrakt med årets seriemester. FyllingenBergen er takknemlig for den jobben Mario har gjort i denne perioden. Han kom til klubben fra Stord i en situasjon der vi mistet mange sentrale spillere. Han skal absolutt ha sin del av æren for at klubben har klart å holde seg på øverste halvdel av eliteserien også i denne perioden.

Mario Matic foklarer slik sitt bytte av arbeidsgiver:

– Jeg kommer til en veldig solid klubb som har prestert på høyt nivå over lengre tid. Spesielt liker jeg entusiasmen i byen som virker veldig spennende. Jeg må få understreke at jeg har hatt tre fantastiske år i Bergen, hvor jeg kommer til å savne mange fine mennesker. Nå er jeg bare utrolig giret på å avslutte sterkt her i Bergen og alt fokus ligger på å vinne sluttspillet med FyllingenBergen. Jeg ser ikke bort fra at jeg kan komme tilbake til byen og klubben om forholdene skulle ligge tilrette for det, enten det er som spiller eller kanskje trener en gang i fremtiden, smiler Mario.

Andreas Gjeitrem takker Mario for en fin tid i klubben.

– Han har vært viktig for oss i denne perioden og vi kan bare ønske han lykke til i Arendal når vi kommer så langt. Mario har en ekstra dimensjon i spillet sitt som kan betegnes som x-faktor. Han er kanskje best i Norge på å løse spill 7 mot 6, der vil han helt klart bli savnet for oss. Han kommer jo også til en veldig god klubb som vi skal strekke oss mot i tiden fremover. De samler opp mange spillere og trenere med Balkan bakgrunn, så det blir spennende å følge videre, smiler Andreas.

Sindre Aho er allerede presentert og vil erstatte Matic som midtspiller neste sesong.