Før kampen: Runar (b) – Bergen

Før kampen: Runar (b)

Det er dags for sluttspillet og vårt første hinder er Runar Sandefjord på bortebane. Det er duket for en tett og tøff duell mellom to jevne lag.

Kvartfinale, sluttspill (1. kamp)

Motstander: Runar Sandefjord (b)

Sted: Runarhallen

Dato: 27. mars

Tid: 18:00

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Jo Are Johannessen & Tom Larsen

Delegat: Geir Jansen

Odds fra Norsk Tipping: 1,72 – 7,50 – 2,40

Tidligere seriemøter mellom lagene i Sandefjord:

18/19: Runar Sandefjord – FyllingenBergen 33-35
15/16: Runar Sandefjord – FyllingenBergen 36-30
14/15: Runar Sandefjord – FyllingenBergen 30-22
13/14: Runar Sandefjord – FyllingenBergen 37-27
12/13: Runar Sandefjord – FyllingenBergen 32-27
11/12: Runar Sandefjord – FyllingenBergen 25-28

Sluttspillet er endelig kommet og vi starter kvartfinaleserien på bortebane mot Runar Sandefjord. En motstander vi nylig slo på samme arena i ligaen, men som vi tapte for på hjemmebane i høst. Begge lagene endte seriespillet på 25 poeng og begge lagene har variert en god del underveis. Dermed ligger alt tilrette for en meget tett duell om plass i semifinalen. Hvem har forberedt seg best og hvem treffer med inngangen til disse kampene? Det kan fort bli avgjørende momenter mellom to jevne lag.

Runar Sandefjord har god skuddkraft bak fra banen fra alle tre posisjoner. Laget rår over mange rutinerte spillere som blant annet Joachim Christensen (målvakt), Kennie Boysen, Tobias Rivesjø og Mike Gorensek. Sist spilte vi en god del 7 mot 6 mot dem, men avgjorde samtidig kampen i 6 mot 6 de siste 10 minuttene. Det skal bli spennende å se hvordan Andreas Gjeitrem og Fredrik Ruud tenker om taktikken i kveldens kamp.

Forutsetningene er slik at en seier i kveld gir oss muligheten til å avgjøre det hele på hjemmebane neste onsdag. Skulle vi tape må vi uansett vinne på hjemmebane for å tvinge frem en siste avgjørende kamp i Sandefjord. Vi stiller med en fulltallig tropp til kveldens oppgjør. For vår del er det liten tvil om at det defensive arbeidet blir viktig og at vi får hevet prestasjonen der fra de siste kampene inn mot sluttspillet. Sist lykkes vi bra med det i den første omgangen og fikk også presset Runar bra i vår ankomstfase. Etter hvilen ble premissene flyttet litt mer over på Runar sin side og vi måtte jobbe mer for våre mål. Det kreves uansett en stabil og god prestasjon over 60 minutter for å ta hjem den første seieren i kvartfinaleserien.

For våre tilhengere er det bare å følge med på kveldens kamp som vises som vanlig hos BA på følgende link: https://www.direktesport.no/event/b43ee9a9-eb7c-421d-83c7-d34b02969032?publication=www.ba.no

Kampstart i Runarhallen kl 18:00.