Ungesson forlenger – Bergen

Ungesson forlenger

Spillerstallen kommende sesong begynner å ta form og det forventes flere resigneringer i dagene fremover. Andreas Ungesson er førstemann ut i rekken av forlengelser.

Andreas Ungesson kom til FyllingenBergen foran sesongen 2013/14. Han ble umiddelbart en suksess i klubben, men etterhvert satte flere skader svensken ut av spill i lange perioder. Denne sesongen har Ungesson virkelig fått vist en del av sitt gamle potensiale igjen. Han har hele tiden vært en solid forsvarsbrikke med sitt kompromissløse duellspill, men har denne sesongen også vært en meget viktig bidragsyter også i det offensive spillet. Det er svært gledelig å se «Ankan» tilbake på det nivået vi kjenner han for og vi gleder oss over at «tvillingfaren» er med oss videre.

Slik forklarer Ungesson selv sin forlengelse:

– Jeg vil være med videre fordi jeg tror på det vårt trenerteam jobber med. Selvsagt er det også positivt og avgjørende for min del at kroppen igjen kjennes klar for mer spill på elitenivå. Jeg har vært med en stund nå og kan tilføre litt rutine i den unge spillergruppen. Jeg vil gjerne bidra til at de unge kan ta nye steg i sin utvikling, forklarer svensken.

Ungesson setter samtidig pris på den tålmodigheten som klubben har hatt underveis.

– Jeg er takknemlig for at klubben ga meg hjelp til å komme tilbake fra min andre korsbåndsskade og jobbet meg fremover. Denne sesongen har det blitt mer spilletid enn vi tenkte på forhånd. Det har vært moro å oppleve at man fortsatt har mer inne også i det offensive spillet. Så jeg er veldig fornøyd med at jeg får jobbe videre i klubben, avslutter Ungesson.

Andreas Ungesson har skrevet under en kontrakt på en sesong, gjeldende i 2019/20.