Ruudaldos – 9th edition – Bergen

Ruudaldos – 9th edition

Fredrik Ruud kommer denne uken med en sluttspill spesial. Han drømmer om å gå hele veien i sluttspillet.

Det viktige i livet

Jeg får ofte høre at jeg har en tullejobb. Noe som forøvrig også stemmer ganske bra. Jeg er så heldig at jeg får lov til å jobbe med hobbyen min. Det er noe jeg også har skrevet om tidligere i denne spalten. Det er utvilsomt slik at det finnes jobber som betyr så uendelig mye mer for samfunnet. Det finnes vel knapt jobber som finnes mindre betydningsfulle enn den jobben jeg har. Min jobb må være et resultat av velferdssamfunnet.

Og når vi er inne på velferdssamfunnet. Det samfunnet er en trygghet som gir grobunn for drømmer. Og hva angår drømmer, så har jeg kanskje en av de viktigste jobbene. Jeg veileder unge gutter som følger sine drømmer. Og idretten er en av de viktigste institusjonene i så måte. Som Trond Mohn sa på vårt kick-off før sesongen; idretten har et samfunnsansvar, men effekten er tilnærmet umulig å lese. Konsekvensen ser vi kanskje først når idrettstilbudet forsvinner. Og la oss virkelig håpe at det aldri skjer.

Nå har vi kommet dit på året at vi skal få utløp for de drømmene vi sammen har. En drøm om å stå igjen på toppen i slutten av mai. Det er dette vi jobber for hver eneste dag. I vår jobb er det resultatene og opplevelsene vi håper skal inspirere hundrevis – tusentalls – millioner av barn og unge. Og voksne. Inspirere de til å følge drømmene. For de drømmene skaper de velferdssamfunnet vi er så glade i.

Så bli med! Ta del i reisen. La våren bli et felles eventyr mot toppen. Hjelp oss til å få drømmen til å bli virkelighet.