Vårdal forlenger – Bergen

Vårdal forlenger

Ny forlengelse på plass i dag. Mannen med det store gjennombruddet denne sesongen er på plass. Tord Moen Vårdal er med oss videre i to nye sesonger.

Moen Vårdal som opprinnelig kom til klubben fra Kjøkkelvik har tatt stegene gradvis i FyllingenBergen. Denne sesongen har han fått sitt store gjennombrudd og fått masse spilletid, spesielt siste del av sesongen. Nå er det klart at han blir med oss videre i to nye år.

Her forklarer Tord om hvorfor han vil være med videre i klubben.

Det har vært en god sesong for meg personlig der jeg har fått mye spilletid og levert bra prestasjoner. Jeg har fått tillit og skal kjempe videre for å gjøre meg fortjent til den inn i en ny periode. Jeg tenker FyllingenBergen er helt rett plass for meg å utvikle meg ytterligere fremover. Jeg trives svært godt i klubben og sammen med spillerne og opplever tillit av trenerteamet. Dette er selvsagt en viktige faktorer til at jeg ønsker å forlenge. Jeg er klar for å bidra til at klubben kan ta steg videre mot toppen av norsk håndball, avslutter Vårdal. 

Andreas Gjeitrem er svært tilfreds med å få med seg den unge målvakten videre.

Tord har løftet nivået sitt på en imponerende måte denne sesongen. Han er ikke den største målvakten av vekst, men kompenserer med veldig god teknikk og forståelse. Han har vært imponerende stabil i prestasjonene og vært en viktig bidragsyter for at så mange kamper har bikket i FyllingenBergen´s favør denne sesongen. Vi gleder oss til å jobbe videre med Tord inn i en ny periode, sier Gjeitrem.

Vårdal har undertegnet en avtale som binder han til klubben til sommeren 2021.