Info før kampen – Bergen

Info før kampen

FyllingenBergen forventer storinnrykk før onsdagens meget avgjørende kvartfinale i sluttspillet. Her får du litt praktisk info før kampen.

Vi vil gjøre det vi kan for at publikum skal få en optimal opplevelse i Framohallen onsdag kveld. Det forventes masse folk i hallen og gleder oss til å ta imot alle sammen. Her kommer litt info om hva dere skal tenke på før kampen:

Parkering:

Vi oppfordrer alle om å møte opp i god tid. Det vil være synlige parkeringsvakter i området. Det er gode parkeringsmuligheter under broen på Varden (grusbanen), tillegg til de oppmerkede plassene ved innkjørselen til anlegget. I tillegg er det muligheter å parkere ved Varden barneskole. Biler blir henvist der når det er fullt på idrettsanlegget. Ellers minner vi om at det er gode bussforbindelser til og fra sentrum/Oasen (buss nr 4, går regelmessig).

Billetter:

Vi oppfordrer også alle til å bestille billett på nett i forkant av kampen. Da slipper du kø ved billettkjøp og kan gå rett inn i hallen for å scanne din elektroniske billett. Vi feirer sluttspillet med å senke billettprisene som følger:

Voksen kr 100,-
Student/honnør kr 50,-
Barn kr 25,-

Her kan du kjøpe din billett allerede nå: https://fyllingenbergen.ticketco.events/no/nb/e/fyllingenbergen_runar_sandefjord

NB! Sesongkortene som ble brukt i seriespillet kan også brukes i sluttspillet!

Kiosk:

Det vil være flere kiosker både i foajeen og inne i selve arenaen. Vi satser dermed på mindre køer og enklere for publikum å få kjøpt seg noen forfriskninger i hallen.

Underholdning:

Vår kampsponsor Lagersjefen står for underholdningen til denne kampen. Det kommer til å bli meget bra, publikum kan glede seg til opptreden i pausen og i timeouter. Det blir samtidig lyd- og lysshow i forbindelse med innløping og presentasjon av begge lagene. Mest av alt får dere se en gjeng spillere på desperat jakt etter plass i semifinalen.

Kampstart er kl 18:00, men som nevnt oppfordrer vi alle til å møte opp i god tid.