Klar for semifinale – Bergen

Klar for semifinale

Endelig lykkes det FyllingenBergen å ta seg videre til semifinalen i sluttspillet. Det var aldri snakk om saken i Framohallen onsdag kveld.

FyllingenBergen hadde virkelig bestemt seg fra start og føk ut av startblokkene. Redninger av Tord Vårdal og strålende kontringsspill sendte oss foran 4-0 direkte. Runar Sandefjord kom litt til hektene og hengte seg på utover omgangen. Men det var liten tvil om hvem som var det beste laget og til pause var stillingen 21-16. En tilnærmet perfekt omgang fremover, men fortsatt en del av å jobbe med defensivt.

Etter hvilen holdt ledelsen seg en stund på 3-4 mål. Men midtveis i omgangen var det takk for følge for alvor. FyllingenBergen gjorde målvaktsbytte og fikk noen redninger som gjorde at kampen ble avgjort for godt. Derfra og inn ble det servert noen fantastiske mål og flere av ungguttene kom inn og regisserte det hele. Stemningen var fantastisk i en fullsatt hall og det hele endte med et velfortjent avansement til semifinalen. Sluttresultatet ble meget komfortable 43-34.

Andreas Gjeitrem var selvsagt glad for den fantastiske forestillingen laget leverte.

 – Dette var moro, spillerne leker håndball og nyter tiden de får inne på banen. Vi gjør knapt en feil i vårt offensive spill og er utrolig effektive. Vi laget faktisk 20 mål eller mer i de tre siste omgangene i denne kvartfinaleserien. Det er vanvittig sterkt mot et lag som kanskje har ligaens beste målvakt i tillegg. Vi var kanskje litt heldig som vant den første kampen når vi kom så mye bakpå, men i dag var det ingen tvil om hvem som var best. Vi har mange spillere som treffer godt når det gjelder som mest, det må vi ta med oss videre inn mot semifinalen. Nå har vi tre uker med gode forberedelser før vi skal inn i det første oppgjøret, sier Gjeitrem

Gjeitrem tenker ikke så mye på hvem som blir motstander i semifinalen.

Det svaret vet vi først mandag formiddag. Med det trykket vi har i hallen nå skal vi kunne ha gode muligheter mot alle. Vi ser at stadig flere spillere er på vei mot sin aller beste form, timingen på det kunne ikke vært bedre, smiler Gjeitrem. 

Han vil også takke publikum som stilte opp i Framohallen, over tusen tilskuere var nok en gang tilstede.

 – Jeg har spilt noen kamper i denne hallen, men tror aldri jeg har vært med på et bedre trykk enn i dag. Det er fantastisk for hele klubben at vi har fylt arenaen to ganger på rad. Nå skal vi utvide kapasiteten og sørge for at vi blir enda flere inn i den første hjemmekampen i semifinalen, avslutter en energisk Gjeitrem. 

Fortsatt er det slik at FyllingenBergen faktisk kan få hjemmebanefordel i semifinalen. Da må Nærbø sjokkere nok en gang mot Arendal i den tredje og avgjørende kampen på søndag. Da vil FyllingenBergen starte på hjemmebane mot enten nettopp Nærbø eller Kolstad. Skulle Arendal ta seg videre starter vi på bortebane mot enten Arendal eller Elverum. Semifinalene spilles som best av fem kamper, så publikum i Framohallen skal få mer å glede seg over i april måned.

Den første semifinalen spilles like over påske, onsdag 24. april. Kamp nr 2 spilles påfølgende helg.