Ruudaldos – 10th edition – Bergen

Ruudaldos – 10th edition

Etter oppløftende uke med avansement til semifinalen i sluttspillet er "Ruudaldos" i festhumør i ukens spalte.

Også denne fredagen er det kun ett punkt på agendaen. Likevel er det et stikkord som kan knyttes til mye av det som har skjedd meg den siste uka. En hver kveld er vel egentlig en festaften for meg. Hver kveld har muligheter, men innholdet kan variere. Suksess er uansett fellesnevneren på mine kvelder.

Lørdag var det avslutning for 3.divisjon i Region Vest. 24 lag, 12 dame og 12 herre, var samlet til siste serierunde. Kampene ble gjennomført i Sotra Arena, men det store høydepunktet var den store festen på Scandic Bergen City etterpå. Nesten 300 gjester var tilstede for å hylle seg selv. Vinnerne ble hedret og de beste spillerne ble kåret, men sjarmen er menneskene. Her har du noen få unge og lovende, men majoriteten er de som får håndballen i Norge til å gå rundt. De som er litt over toppen, men elsker sporten. De som glemmes. For de er ikke toppen og de er heller ikke ungdommen. Det er de som er villig til å legge ned utallige frivillige dugnadstimer de neste 50 årene. De som skaper bredden og legger grunnlag for at flere kan nå toppen. Det var de vi hedret denne kvelden.

Sånn til slutt kan jeg jo nevne en festaften vi hadde i Framohallen onsdag kveld. Det å få lov til å stå sammen med 1200 andre mennesker å dele felles følelser – er en nydelig følelse. Nå drømmer jeg om å toppe dette i hver eneste kamp frem til vi står på toppen. Vi var 20 stk som gikk opp til toppen av Lyderhorn i begynnelsen av sluttspillet. Jeg drømmer om at vi klatrer 2500 opp dit i sluttspillets siste kamp. På veien skal vi skape mange festaftener. Vi skal se muligheter og gjøre det til suksess.