Elverum i semifinale – Bergen

Elverum i semifinale

Mandag formiddag ble det klart, vi møter Elverum i best fem kamper i semifinalen. Vi starter på bortebane onsdag 24. april.

Det ble ingen overraskelse når ØIF Arendal foretok sitt valg av motstander i semifinalen i sluttspillet mandag formiddag. De valgte Kolstad og dermed ble det Elverum for vår del.

Slik ser oppsettet ut foreløpig:

Semifinale nr 1:
Onsdag 24. april i Terningen Arena (klokkeslett ikke klart)

Semifinale nr 2:
Søndag 28. april i Framohallen kl 20:15 (sendes på TV2)

Semifinale nr 3:
Onsdag 1. mai i Terningen Arena kl 19:15

Eventuell semifinale nr 4:
Søndag 5. el mandag 6. mai i Framohallen

Eventuell semifinale nr 5:
Onsdag 8. mai i Terningen Arena

Trener Andreas Gjeitrem ser frem til noen tøffe kamper mot Elverum:

– Det er det eneste laget vi ikke har tatt poeng mot denne sesongen. Ingenting passer bedre enn at vi skal lykkes med det nettopp i denne duellen. Det blir heftig med best av fem kamper og vi gleder oss vanvittig til kampene kommer på rekke og rad. Elverum er nok det beste laget slik det ser ut akkurat nå. Men vi skal selge oss dyrt i disse kampene, vil tror på at det er mulig å ryste de siste sesongers sluttspillmester. Vi får god tid til å forberede oss på det som venter og har den siste kampen friskt i minne når vi når vi skal i gang med det arbeidet, sier Gjeitrem.

Den første kampen mellom lagene denne sesongen ble spilt på bortebane. Der hadde hedmarkingene god kontroll en stund etter hvilen, men vi fikk knappet inn til resultatet 31-29 på slutten. I Framohallen var det en helt annen kamp der vi hadde føringen 15-14 til pause. Kampen var helt jevn til midt i 2. omgang før Elverum festet et grep og vant 35-28 til slutt.

For vår del kjennes det som om pilen peker i rett retning der flere spillere er i ferd med å prikke formen. Det blir vanvittig moro å komme i gang med disse kampene, ikke minst spenningen at det for første gang skal spilles best av fem kamper.

TV2 har besluttet at vår første hjemmekamp skal vises på TV. Da skal vi vise håndball Norge at vi kan fylle arenaen også i Bergen. Så sett av datoen umiddelbart, vi kommer tilbake til når billettene slippes.