Vellykket håndballgalla – Bergen

Vellykket håndballgalla

For første gang ble det avviklet håndballgalla for alle lag fra elite- til 2. divisjon. I regi av NHF Region Vest og Bergensavisen ble det delt ut heder og ære på Scandic Bergen City Hotell.

Det ble en svært vellykket debut for håndballgallaen. La oss håpe dette er starten på en årlig tradisjon som kan samle alle våre flotte klubber på de tre øverste nivåene. Regionen og BA hadde gjort en grundig jobb i forkant og rundt 250 deltagere storkoste seg i den live-sendte gallaen.

Styreleder Nina Britt Husebø hadde bare gode ord å komme med etter det hele var over.

– Dette var et flott tiltak som er med på å styrke det produktet som vi jobber med å bygge opp. Vi opplever en økende interesse både når det gjelder samarbeidspartnere og interesse generelt om dagen. Det ser vi også på våre flotte kollegaer i Tertnes og Fana, som åpenbart opplever det samme. Det er veldig hyggelig at vi kan samles slik som dette der både utøvere, trenere, ledere og øvrig apparat kan få velfortjent oppmerksomhet. Her var det mange flotte vinnere og vi kommer gjerne tilbake om ett år, sier Husebø.

Prosjektleder i NHF RegionVest Trygve Johnsen var også fornøyd med gjennomføringen.

– Vi er godt fornøyd med det som var den første markeringen for alle våre toppklubber på denne måten. Vår samarbeidspartner Scandic fasiliterte dette som vanlig på beste måte. Vi takker også BA som virkelig har lagt ned et godt stykke arbeid for at vi kan gi den oppmerksomheten som vi synes våre klubber fortjener. Vi får evaluere dette skikkelig etterhvert, men vi håper definitivt at dette er et tiltak som vi kan utvikle videre til å bli en årlig tradisjon, avslutter Johnsen.

For FyllingenBergen sin del ble følgende tildelt oppmerksomhet:

Årets spiller:  Tord Moen Vårdal (bildet)

Tord har levert en flott sesong mellom stengene. Unggutten har vært imponerende stabil i sine prestasjoner og har nylig undertegnet en ny kontrakt med klubben. Det blir spennende å følge den unge målvakten videre i sin utvikling. 

Årets utviklingspris:  Leander Seime

Leander som fylte 20 år tidligere denne uken kunne fortjent motta utviklingsprisen. Han har tatt store steg videre i sin utvikling og får mer og mer spilletid i eliteserien. Han har også deltatt på flere samlinger med U21-landslaget i vinter. 

Årets Some-pris:  FyllingenBergen

FyllingenBergen kunne som klubb glede seg over å motta Some-prisen. Klubben har en klar strategi på å utvikle denne delen ytterligere og det er hyggelig at folk rundt oss legger merke til arbeidet er godt i gang. Faste spalter som podcast med våre trenere i spissen, Fredrik Ruud sin ukentlige spalte «Ruudaldos» og spillerne som har laget intervjuer ledet av Ole Morten Kristiansen, populært kalt «I tønna med Kristiansen». Vi er også opptatt av at man skal kunne holde seg oppdatert inn mot våre kamper og ikke minst kunne få kommentarer fra de involverte i etterkant. Forhåpentligvis blir det enda mer å glede seg til når vi går inn i ny sesong. 

Vi vil avslutningsvis også ta med Tertnes-trener Tore Johannessen som fikk hedersprisen. En meget velfortjent hyllest av en trener som har lagt ned et imponerende arbeid over lang tid med Tertnes sine damer.