FyllingenBergen Handball Camp – Bergen

FyllingenBergen Handball Camp

FyllingenBergen gjentar suksessen fra fjoråret og drar i gang en ny handball-camp i forbindelse med sommerferien.

I likhet med fjoråret arrangerer FyllingenBergen en tredagers camp, denne gangen i tidsrommet 24.-26. juni. Campen vil i år som i fjor bli avholdt både i Framohallen og i Åsanehallen (tidligere AG Handball Camp). I tillegg arbeider vi også med å utvide med en camp i Sogn & Fjordane. Dette kommer vi tilbake til om kort tid.
FyllingenBergen Handball Camp skal jobbe med spesialisering av øvelser, teori og teknikktrening med utgangspunkt i spillerens posisjon. Vi ønsker å ha en camp som bidrar til å bedre forutsetningene for at man skal lykkes på håndballbanen.
FyllingenBergen sine elitespillere vil sammen med våre trenere være instruktører, og de vil jobbe med spillere som spiller i samme posisjon som dem selv. Det er mulig å melde seg på i flere posisjoner, dette gjøres i påmelding.
Vi ønsker å inspirere spillerne ved å utvikle nye øvelser, utfordre de på taktiske valg og ikke minst veilede de i treningsarbeidet som skal til for å bli god. Vi deler dagene opp i flere aktiviteter, vi jobber i perioder med individuelle tekniske øvelser, andre perioder med samspill og noen perioder med taktisk trening.
Utøverne får mat, drikke, T-shirt og drikkeflaske fra Select. I tillegg til altså masse inspirasjon til å bli en bedre håndballspiller.

Her kan du melde deg på til årets camp:

Åsanehallen: 10-16 år (kun 40 plasser)
Framohallen: 10-16 år (kun 80 plasser)
Pris 1400,- (alt inkl.)
Her gjøres påmeldingen:
Framohallen:
Åsanehallen: