Seime forlenger – Bergen

Seime forlenger

Leander Seime har tatt store steg i utviklingen sin denne sesongen. Nå er unggutten klar for to nye sesonger i gult og blått.

Seime er opprinnelig fra Breim, men allerede ved starten på videregående skole tok han turen til Bergen for å utvikle seg som håndballspiller. Han var først innom vår samarbeidsklubb Gneist, men er nå vel etablert som en viktig brikke i vårt lag i eliteserien. Seime har hatt en meget god utvikling og har alle forutsetninger for å bli en veldig god venstrekant. Etter jul har han også deltatt på sine første samlinger med juniorlandslaget.

Seime er glad for å være i klubben og er glad for forlengelsen.

– Jeg er veldig glad for å være med videre. Denne sesongen har jeg fått vist noe av det jeg kan bidra med på banen. Jeg er fortsatt i utvikling og da er FyllingenBergen helt klart den rette plassen for meg. Jeg trives svært godt i klubben og sammen med resten av spillerne. Jeg har store forventninger til meg selv og vet også at våre dyktige trenere har det. Jeg tror at de sammen med meg skal løfte mitt nivå ytterligere de neste sesongene. Det at klubben har store ambisjoner både i serie- og sluttspill gjør at jeg har lyst å gi jernet i gult og blått, avslutter Seime.

Fredrik Ruud setter også pris på at gutten fra Breimsbygda fortsetter i klubben.

– Leander har vi veldig stor tro på. Han har tatt noen store steg og har alle muligheter til å bli en topp venstrekant. Han har en meget god avslutningsteknikk og er kraftfull i spillet sitt. I tillegg er han veldig sulten og stadig på jakt etter å utvikle seg. Det er selvsagt gledelig at han vil være med oss i minst to sesonger til. Vi skal gjøre det vi kan for å gi han forutsetninger for å ta nye steg i utviklingen hans, sier Ruud.

Seime blir dermed i klubben i første omgang frem til 2021.