Før kampen: Elverum (b) – Bergen

Før kampen: Elverum (b)

I kveld braker det løs med semifinaler i sluttspillet. For vår del starter det på bortebane mot fjorårets mester, Elverum.

Sluttspill, semifinale (kamp nr 1)

Motstander: Elverum (b)

Sted: Terningen Arena

Tid: 18:30

TV: www.ba.no/norgessporten

Dommere: Mads Fremstad & Markus Pedersen

Delegat: May-Liss Lindøe og Knut Brenden

Observatør: Rune Kristiansen

Odds fra Norsk Tipping: 1,22 – 10,00 – 5,00

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

18/19  Elverum – FyllingenBergen 31-29
17/18  Elverum – FyllingenBergen 32-28
16/17  Elverum – FyllingenBergen 25-26
15/16  Elverum – FyllingenBergen 34-25
15/16  Elverum – FyllingenBergen 42-27 (sluttspill)
15/16  Elverum – FyllingenBergen 26-27 (sluttspill)
14/15  Elverum – FyllingenBergen 27-27

SEMIFINALE (1. kamp)

Elverum er det eneste laget vi ikke har slått denne sesongen. Timingen kan ikke bli bedre for å jakte vår første seier mot fjorårets sluttspillmester. Hvis vi ser tilbake på kampene i Terningen Arena de siste sesongene har vi ganske bra statistikk med tanke på at vertene sjelden gir fra seg noe på egen grunn. Sist vi møtte dem i sluttspillet var kvartfinalen i 2016 der vi vant borte og sørget for at oppgjørene gikk til tre kamper. Dessverre kollapset vi i det tredje oppgjøret og Elverum tok seg den gangen videre til semifinalen. Vi vant også mot dem i 2017 og har to forholdsvis jevne resultater mot dem også de to siste sesongene.

Som oddsen indikerer er likevel Elverum store favoritter sett utenfra til det første oppgjøret. Vi har imidlertid tro på at sjansen vår er tilstede om vi treffer med de tingene laget har forberedt. Troppen er skadefri og klar til å kjempe for muligheten til å spille vår første sluttspillfinale på ni år. Elverum har en solid playmaker i Magnus Fredriksen. Unggutten var med Norge i sist VM uten å få spilletid på banen. På sidebackene er det spesielt Tine Poklar og Lukas Sandell vi skal se opp for. Elverum er kjent for å spille et ekstremt strukturert og tålmodig angrepsspill. Det er avgjørende at vi får etablert oss i returfasen og samtidig kan stå smart i vårt defensive spill. Samtidig har Elverum en solid bredde og har flere spillere som kan komme inn å levere. Det samme gjelder for vår del der vi har fått i gang flere spillere i alle posisjonene denne sesongen.

Det er bare å glede seg til noen fantastiske kamper. Dagens oppgjør følger du som vanlig hos BA med kampstart kl 18:30.

I mens er det bare å booke billett til det TV2 sendte returoppgjøret i Framohallen kommende søndag.

https://fyllingenbergen.ticketco.events/no/nb/e/fyllingenbergen_v_elverum_sluttspill_kamp_nr_2