– Kampen på tribunen – Bergen

– Kampen på tribunen

Søndag skal den andre semifinalen avgjøres i Framohallen. Denne gangen med langt mer trykk på tribunen enn vi er vant til i vår hjemmearena.

Elverum kommer nemlig med full supporterbuss over fjellet. I tillegg ryktes det noen med fly og helt sikkert noen innflyttere i Bergen som har Elverum i sitt hjerte. Dermed kan vi for en sjelden gangs skyld regne med at det ikke bare blir FyllingenBergens tilhengere som høres i Framohallen. Vi må med andre ord mobilisere for fullt også på tribunen i den TV2 sendte kampen.

Arrangementsansvarlig i FyllingenBergen Preben Olsen gleder seg stort til oppgjøret.

Vi har merket en betydelig økning i interessen den siste tiden, noe vi er svært glade for. At vi i to kamper på rad har bikket over tusen tilskuere er veldig gledelig for oss som jobber med dette. Kvartfinalen mot Runar var rett og slett fantastisk både på banen og tribunen. Nå kommer Elverum og da skal vi heve oss ytterligere for å skape den ultimate rammen for spillerne, sier Olsen

Han forteller videre om at de stadig investerer for å gjøre arrangementet enda bedre.

Vi har gjort noen endringer i lyd- og lysshowet siste tiden for at rammene for lagene skal bli enda bedre. Jeg ber publikum komme så tidlig som man kan for å være på plass i god tid. Det er smart å kjøpe billett på forhånd for å slippe kø når man kommer til arenaen. Det er ekstra gøy at Elverum kommer med så mange folk til Bergen på et slikt tidspunkt. Det viser hvilken enorm interesse de har der oppe. Men i vår hall skal de ikke få lov å dominere. Det kommer til å bli en sjelden godbit som vi håper hele håndball-Bergen vil ta del av. I pausen skal også flere av regions mestere denne sesongen få sine premier foran publikum, avslutter Olsen.

Merk at kampstart er kl 20:15. Billetten din kjøper du her:

https://fyllingenbergen.ticketco.events/no/nb/e/fyllingenbergen_v_elverum_sluttspill_kamp_nr_2