Ellevill forestilling – Bergen

Ellevill forestilling

FyllingenBergen kvitterte til 1-1 i kamper i best av fem serien. Dermed tvinger vi Elverum ut i minst fire kamper i semifinalen.

Det må ha vært en av de mest fantastiske kveldene i Framohallen. Strålende kulisse med nærmere 1300 mennesker på tribunen. Elverum sin fantastiske supportergjeng bidro også til at det ble en festaften av de sjeldne. Men de måtte gi tapt både på tribunen og banen denne kvelden. FyllingenBergen skjøt ut av startblokkene og banket inn seks mål når det var spilt drøye fire minutter. Elverum beholdt imidlertid roen og kjempet seg stille og rolig tilbake i kampen. De overtok også føringen, men like før pause banket dagens mann for FyllingenBergen inn ett av sine totalt 15 mål i oppgjøret, slik at det stod 17-17 ved halvtid.

Etter hvilen hadde gjestene et grep med tre mål foran på det meste. Men så fikk vi bedre fatt i forsvaret og dermed kjempet vi oss tilbake og sågar foran inn mot de siste fem avgjørende minuttene. Der spilte vi oss frem til en 100% sjanse hver gang, samtidig som vi fikk vippet marginene i vår favør. Dermed kunne vi juble for utligning til 1-1 i kamper etter seier 33-29. Det ble en fysisk knalltøff batalje der lagene virkelig kjempet for hver eneste centimeter ute på banen. Publikum likte det de så og trampeklappet laget inn de siste sekundene. La oss håpe samtlige er tilbake om en drøy uke og enda flere til.

Dermed fortsetter semifinaleserien på torsdag i Terningen Arena. Så kan vårt publikum bare sette av mandag 6. mai til den fjerde kampen i Framohallen. Både kampen i Elverum og hjemme neste mandag vises forøvrig direkte på TV2 Sport.