Før kampen: Elverum (b) – Bergen

Før kampen: Elverum (b)

Semifinale dramaet mot Elverum fortsetter i kveld. FyllingenBergen skal gjøre alt for å ta føringen i best av fem serien når laget tar turen til Terningen Arena.

Sluttspill, semifinale (kamp nr 3)

Stillingen etter to kamper er 1-1

Motstander: Elverum (b)

Sted: Terningen Arena

Tid: 19:15 (sendestart på TV kl 19:00)

TV: TV2 Sport 2

Dommere: Eskil Braset & Leif Andre Sundet

Delegat: Per Morten Sødal & Per Steinar Kvivesen

Observatør: Per Morten Sødal

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

18/19  Elverum – FyllingenBergen 42-29 (sluttspill)
18/19  Elverum – FyllingenBergen 31-29
17/18  Elverum – FyllingenBergen 32-28
16/17  Elverum – FyllingenBergen 25-26
15/16  Elverum – FyllingenBergen 34-25
15/16  Elverum – FyllingenBergen 42-27 (sluttspill)
15/16  Elverum – FyllingenBergen 26-27 (sluttspill)
14/15  Elverum – FyllingenBergen 27-27

SEMIFINALE (3. kamp)

Etter en knalltøff start på semifinaleserien slo vi knallhardt tilbake på hjemmebane. Dermed står det 1-1 i kamper når vi i kveld er tilbake i Terningen Arena. Sist ble det altså en tøff kamp der vi havnet masse på etterskudd allerede fra start i oppgjøret. Laget reiser til Elverum med tro på at det er mulig å vinne også i de dype skoger. I 15/16 sesongen tapte vi forøvrig enda mer enn denne gangen og klarte likevel å vinne den andre kampen på bortebane. En seier vil forøvrig gi oss matchball når lagene møtes igjen kommende mandag i Framohallen.

FyllingenBergen har spilt 7 mot 6 det meste av tiden i angrepsspillet. Dette lykkes ikke så godt i det første oppgjøret, men så langt bedre ut i returoppgjøret. Vi er selvsagt avhengig av at Elverum ikke får like mange enkle mål som i det første oppgjøret. Unngår vi det er mulighetene gode også i dagens kamp. I motsatt ende er Magnus Fredriksen sentral i Elverums offensive spill. Det blir selvsagt viktig at vi får kontroll på den teknisk gode playmakeren til vertene. Våre trenere Andreas Gjeitrem og Fredrik Ruud har studert begge oppgjørene nøye og har en klar plan på de små justeringene som skal på plass til kampen. Men først og fremst er det avgjørende at vi kommer ut med samme energi og entusiasme som sist i Bergen. Da er mulighetene der for at vi kan skrelle mot storfavorittene nok en gang.

Følg med i kveld på TV2 Sport 2 med sendestart fra kl 19:00. Kampen vises også hos våre gode samarbeidspartner i sentrum, nemlig Felix.