– Nærmere enn sist – Bergen

– Nærmere enn sist

FyllingenBergen tapte også den andre bortekampen i semifinaleserien mot Elverum. Men det var betydelig mer kamp denne gangen.

Elverum tok initiativet som sist fra start og kom foran hele 10-4. Men i motsetning til den forrige kampen kjempet FyllingenBergen seg tilbake i oppgjøret. Til pause sto det 19-15 og etter hvilen kom det et viktig punkt i kampen som avgjorde det hele. På stillingen 22-19 treffer Elverums venstrekant vår målvakt Tord Vårdal i ansiktet på straffe. I stedet for et mulig rødt kort vurderte dommerne det til at Tord beveget seg. Elverum satte deretter et par kjappe mål og hadde kontroll på kampen derfra og inn. Alt i alt en fortjent seier, men samtidig fikk vi vist at det er mulig å presse dem enda mer også i Terningen.

Andreas Gjeitrem var ikke helt tilfreds etter kampen.

– Vi kommer dårlig i gang. Vi får ingen redninger og sliter generelt bakover. Offensivt mister vi også litt rytme og kampen blir preget av mange utvisninger. Dermed må vi jage etter dem hele kampen og klarer bare delvis å komme i ryggen på dem. Situasjonen med straffen kunne for alvor gitt oss muligheten, men dessverre så ryker vi kampen i etterkant av den situasjonen. Samtidig skal spillerne ha for at vi fighter hele veien og det er betydelig fremgang fra det forrige oppgjøret på bortebane. Vi vet vi har kapasitet til å lage mange mål på dem, men trenger en maks prestasjon og litt flyt for at vi skal kunne ta dem i Terningen, sier Gjeitrem.

Nå retter han blikket mot ny hjemmekamp på mandag.

– Det er fantastisk for oss å få alle disse kampene mot en bra motstander. Vi merker at det er noe ekstra om dagen og vi gleder oss til å spille foran en fullsatt hall nok en gang. Vi kommer aldri til å gi oss og skal gjøre alt for at vi kan for å få en femte og avgjørende kamp på bortebane. Nå handler det om å restituere seg, bruke tid på de små justeringene fra kamp til kamp. Det er ingen i FyllingenBergen som har gitt opp med tanke på en finale, avslutter Gjeitrem.

Det er bare å sikre seg billett til mandagens kamp. Kan vi slå Elverum på tribunen? Drøyt 1600 så kampen i Terningen torsdag kveld…..

https://fyllingenbergen.ticketco.events/no/nb/e/fyllingenbergen_v_elverum_sluttspill_kamp_nr_4