Før kampen: Elverum (h) – Bergen

Før kampen: Elverum (h)

Sluttspillet er en kjempesuksess med fulle haller hele veien. I dag er vi heldigvis tilbake i Framohallen for semifinale nr 4.

Sluttspill, semifinale (kamp nr 4)

Motstander: Elverum (h)

Stillingen: 1-2 i kamper

Sted: Framohallen

Dato: 6. mai

Tid: 19:15

TV: TV2 Sport 2

Dommere: Lars Jørum & Håvard Kleven

Delegat: Rune Kristiansen & Conrad Ravnanger

Kampsponsor: Lerøy Seafood

Tidligere møter mellom lagene på hjemmebane:

18/19  FyllingenBergen – Elverum 33-29 (sluttspill)
18/19  FyllingenBergen – Elverum 28-35
17/18  FyllingenBergen – Elverum 29-31
16/17  FyllingenBergen – Elverum 29-37
15/16  FyllingenBergen – Elverum 28-25
14/15  FyllingenBergen – Elverum 19-24 (sluttspill)
14/15  FyllingenBergen – Elverum 24-30
13/14  FyllingenBergen – Elverum 31-33 (sluttspill)
13/14  FyllingenBergen – Elverum 30-31

– VI SKAL SLÅ TILBAKE

Andreas Gjeitrem og Fredrik Ruud måtte se sine spillere gå på et nytt nederlag i torsdagens bortekamp mot Elverum. Men det var en langt bedre prestasjon enn i den første kampen. Midtveis i den andre omgangen er vi på full fart inn i kampen, men lykkes ikke bikke de avgjørende marginene som skal til for å vinne på bortebane. Nå handler alt om å utjevne slik at det blir en femte avgjørende kamp i Terningen. Vi har på ingen måte gitt opp håpet om å ta oss videre til finalen.

Andreas Gjeitrem melder om en topp motivert gjeng til mandagens kamp.

-Vi har veldig lyst på en mulighet til i Terningen. Skal vi få sjansen til det må det bli seier i Framohallen i dagens kamp. Publikum skal få se en gjeng med masse energi som vi hadde når vi slo dem sist. Vi vet at vi er i stand til å produsere masse mål fremover og det er små justeringer som skal til der. Vi blir tryggere og tryggere i vårt 7/6 spill for hver kamp som går i forhold til det motspillet som Elverum kommer med. Det handler mye om å få bedre kontroll i vårt forsvarsspill. Sist ble kampen preget av mange utvisninger, det ødela litt av rytmen i kampen, sier Andreas.

Andreas gleder seg spesielt over den interessen som det er rundt disse kampene.

-Spillerne vokser enormt på denne erfaringen. Det er fulle haller og veldig bry trykk i alle kamper. Vi er på vei til å skape det produktet som vi helst ønsker oss. La oss håpe dette sluttspillet også kan være med på å bygge klubben videre slik at vi også kan konkurrere med dem i forhold til ressurser og interesse fremover. Men nå skal vi først vise at vi kan slå dem nok en gang på banen. Jeg håper alle fra sist vil ha med seg denne kampen og ta gjerne med dere noen ekstra på veien. Vi skal gjøre alt for å gi dere samme underholdning som sist. Da blir det gøy å være bergenser mandag kveld, spår Gjeitrem.

Kjøper du billett på forhånd sparer du tid i hallen. Den kan kjøpes her:

https://fyllingenbergen.ticketco.events/no/nb/e/fyllingenbergen_v_elverum_sluttspill_kamp_nr_4

Kampstart er kl 19:15 i Framohallen. Vi har fått god organisering og hjelp til parkering. Men møt opp i god tid uansett.