Gratulerer, Elverum! – Bergen

Gratulerer, Elverum!

Det ble en intens og tøff kamp i Framohallen nok en gang. Dessverre lykkes det ikke å vippe kampen i vår favør i dramatiske sluttminutter.

Dermed er det bare å ønske Elverum lykke til i finalen. De har totalt sett vært det beste laget i semifinaleserien, med det kjennes ut som vi ga dem knallhard kamp om avansementet. Vi skulle så gjerne sett hva vi kunne gjort i en femte kamp, men det får vi aldri svar på nå.

FyllingenBergen startet som i den forrige hjemmekampen ut i et voldsomt tempo. Høy tenning og etter 7 minutter var vi foran 7-3. Elverum viste seg igjen som et rutinert lag og kjempet seg tilbake i kampen og var best inn mot pause. Vi klarer ikke å stå tilstrekkelig imot bakover, noe 23 baklengsmål taler sitt tydelige språk om. Etter hvilen tetter vi imidlertid bedre igjen og kommer for fullt tilbake i oppgjøret. Mot slutten brenner vi dessverre to store muligheter og lager de avgjørende feilene som gjør at Elverum kan avgjøre kampen.

Andreas Gjeitrem var meget skuffet etter kampen, men klarte likevel å se noe positivt etter exiten.

– Sluttspillet har vært en stor opptur for oss. Vi har hatt stigning hele veien og har store muligheter til å vinne også i dag. Derfor er det ekstra surt av vi ryker i de avgjørende minuttene på slutten. Men spillerne har jobbet knallhardt for dette og vi kan ta med oss mye av dette inn i forberedelsene til en ny sesong. Dessverre har vi manglet kvalitet i det defensive arbeidet vårt, det har til syvende og sist vært avgjørende for utfallet i de kampene vi har tapt, som vi alle sammen har sluppet inn over 35 mål i. Elverum gjør veldig lite feil og er utrolig stabile i sitt spill. Det er dit vi også må komme om vi skal ta det siste steget, fortsetter Gjeitrem.

Nå venter noen rolige dager for at spillerne skal få innhente seg, deretter starter treningen opp igjen.

– Vi skal få evaluert sesongen skikkelig, så skal vi se fremover mot det som skal skje neste år. Vi har mange erfaringer vi kan ta med oss videre. Troppen er nesten på plass, men fortsatt skal vi ha på plass minst en spiller til. Så skal det jobbes knallhardt for å utvikle klubben videre. Vi må forvalte de opplevelsene vi har skapt i dette sluttspillet til å bygge en enda bedre klubb, avslutter Andreas.