Stankiewicz signert – Bergen

Stankiewicz signert

Jan Stankiewicz avsluttet en fantastisk karriere i FyllingenBergen. Nå er hans sønn, Ebbe Stankiewicz klar for å følge opp arven.

Ebbe Stankiewicz (17) har underskrevet sin første kontrakt som seniorspiller. Han blir dermed den første av den svært talentfulle 2002-årgangen som flyttes opp i elitestallen. Flere andre banker på døren og kommer til å hospitere med elitelaget i den kommende sesongen.

Andreas Gjeitrem forklarer hvordan han vil fase inn den nye generasjonen i a-laget.

Ebbe er den av de unge som er nærmest å kunne være aktuell for spill allerede for kommende sesong. Derfor tar vi han inn allerede nå. Han er kantspiller og har jobbet ekstremt hardt over tid for å utvikle seg som spiller. Hans ambisjoner er høye og det blir spennende å følge han videre. Så skal vi samtidig følge godt med resten av denne årgangen. Forhåpentligvis ser vi ganske mange av dem i eliten om ikke så lang tid. Men både Ebbe og resten av den årgangen skal skynde seg langsomt. Det kreves tålmodighet og det er det viktig at spillerne også forstår. Vi har veldig god utviklingsarena gjennom vårt samarbeid med Fyllingen Håndball, Gneist og Bønes, påpeker Gjeitrem.

Ebbe skal forøvrig representere Norges guttelandslag som kommende uke skal spille European Open i Gøteborg. Dit reiser han sammen med målvakt Marcus Robson.