Treningskampene i gang – Bergen

Treningskampene i gang

FyllingenBergen har vært i full gang noen uker og i kveld er det endelig første test på hvordan det ser ut før seriestart. I Fana Arena tar FyllingenBergen og nykommer Sindre Aho (bildet) imot sin tidligere klubb Viking TIF, som også blir spennende å se inn mot ny sesong.

Andreas Gjeitrem gleder seg til å spille kamper igjen

«Spillerne har trent godt siden vi startet opp igjen og de aller fleste er klare til kamp. Zivojin Ilic er dessverre ute med sin leggskade og Ole Morten Kristiansen må fortsatt være tålmodig før han er tilbake fra sin korsbåndsoperasjon. Ellers ser det bra ut med resten og vi er klare til å ta på oss drakten igjen»

Gjeitrem er spesielt spent på hvordan det ser ut defensivt.

«Vi har hatt fokus på forsvarsspillet, både når det gjelder relasjoner mellom spillerne og ikke minst målvakt. Vi ønsker å gjøre noen små endringer i hvordan vi står bakover og trenger helt sikkert tid på å få det på plass. Ellers blir det fint å få sett vår nye playmaker, Sindre Aho i kampsituasjon mot sine gamle lagkamerater».

FyllingenBergen møter Viking TIF i dag, Viking Stavanger på lørdag og Nærbø på søndag. Alle kampene spilles i Fana Arena. Det skal også spilles turnering for damer med blant annet Tertnes og Fana. Så de som er spent på hvordan det ser ut med våre lokale håp bør definitivt ta turen i flotte Fana Arena denne helgen.

Kampstart i kveld er kl 18:30.