Uavgjort mot Viking TIF – Bergen

Uavgjort mot Viking TIF

FyllingenBergen startet sesongens treningskamper med 29-29 mot Viking TIF etter å ha ledet 20-13 til pause. Som resultatet beskriver var det mye som ikke stemte for de gule og blå etter pause.

De første 30 minuttene var godkjent der vi i perioder sto bra bakover og kontret på Viking sine feil fremover. Det gjorde at vi laget 20 mål offensivt og ledet komfortabelt inn til halvtid.

Andreas Gjeitrem oppsummerer det hele slik.

«Jeg kunne ønsket meg mer energi i spillet vårt, vi går på halv maskin gjennom det meste av kampen. Det straffet seg for oss utover i 2. omg og dermed kom Viking tilbake i kampen. Nå er ikke resultatet veldig interessant, men vi har ikke så mange av disse kampene inn mot seriestart. Jeg håper å se mer trykk i oss når vi kommer inn mot de to kampene i helgen, innleder Andreas.

Jeg hadde håpet på mer energi i den første kampen og håper vi viser det i større grad til helgen» Andreas Gjeitrem

«Vi går med mange forskjellige konstellasjoner og enkelte ting fungerer bedre enn andre. Det må vi lære oss å takle om vi skal ta et steg videre denne sesongen. Det var gøy å se Jacob i dag, som tidvis viser hvilket enormt potensiale som bor i gutten, fortsetter Gjeitrem som måtte se Jacob gå i gulvet med mulig hjernerystelse på slutten

«Vi håper ikke det blir noe langvarig med den smellen. Det har vi ikke råd til nå. Han må nok ta det rolig noen dager og er tvilsom til helgen. Vi tar selvsagt ingen sjanser, men håper han bli meldt klar fortest mulig»

Ellers fikk Sander Elgestad, Ebbe Stankiewicz (bildet), samt målvakt Marcus Robson sine første minutter på banen for elitelaget. Alle tre fra den spennende 02-årgangen. Gutter som vi håper blir starten på mange gode sesonger i den gule og blå trøyen.

Turneringen fortsetter på lørdag når vi møter Viking Stavanger kl 16:00.