Tap i Lerøy Elitecup – Bergen

Tap i Lerøy Elitecup

Inge Aas Eriksen (bildet) og resten av hans lagkamerater viste at det er et godt stykke igjen til serieformen da laget tapte 33-29 mot Viking Stavanger. I en forholdsvis jevn kamp trakk laget fra Stavanger fra mot slutten og vant fortjent.

Det fantes likevel noen lyspunkter underveis i oppgjøret. Sindre Aho viste at han har kvaliteter som vi får god bruk for denne sesongen. Spesielt i duellspillet er Sandefjord-gutten sterk og han ble vår klare toppscorer i kampen. I tillegg leverte Kjetil Åndal en debut som viser at han har nivået inne. Uten noen balløkter med laget i forkant gikk han inn med selvtillit og han kommer garantert til å bli enda bedre fremover. Det gir oss definitivt en bedre bredde i bakspillerposisjon, der vi i lørdagens kamp savnet Jacob Weidemann. Forhåpentligvis blir det ikke langvarig for unggutten som er ventet tilbake i lett trening en gang i neste uke.

I ettermiddag stilles vi overfor vår første og eneste kamp mot norsk elitemotstand. Nærbø som var fjorårets store positive overraskelse er siste motstander i turneringen. Jærbuene har vunnet begge sine kamper mot Viking TIF og Viking Stavanger.

Kampen starter i Fana Arena kl 15:00. Kl 16:30 kan du også se de to rivalene på damesiden, Fana og Tertnes i lokaloppgjør.