Seier mot Skive – Bergen
Iben Hvidsten leverte en god kamp fra sin venstrekant.

Seier mot Skive

Iben Hvidsten (bildet) og hans lagkamerater vant tilslutt komfortabelt 28-23 mot Skive i den første treningskampen på dansk jord. Det var i lange perioder en jevn kamp der vi trakk fra i de aller siste minuttene av oppgjøret.

Trener Fredrik Ruud hadde følgende å melde etter kampen.

«Det er en kamp som svinger en god del, men det er absolutt en del positivt å ta med seg fra oppgjøret. Vi står bra defensivt i 5:1 den første omgangen. Da er også kontringsspillet vårt i perioder bra. Etter pause går vi ned i 6:0 og fortsetter med fine prestasjoner bakover. Tord Vårdal står også bra mellom stengene. Fremover er det mer ujevnt, men det er flere spillere som er på gang også i den fasen».

Nå venter det håndballtrening torsdag formiddag, før Midtjylland er neste motstander på kvelden.

«Vi har det veldig bra her nede og har perfekte forutsetninger for å få et godt opphold. I dagens kamp sto Andreas Ungesson (ankelskade), Jacob Weidemann (hodeskade) og Jonas Haugsgjerd (sykdom) over kampen. Vi håper å få de i gang etterhvert slik at vi har litt flere spillere tilgjengelig for spill. Vi går rundt på få spillere i denne kampen, men de som er utpå løser det på en god måte, avslutter Ruud.

Kampen mot Midtjylland i morgen spilles kl 19:00.