Treningsleir i Danmark – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Treningsleir i Danmark

Elitelaget er på plass i Danmark, nærmere bestemt Ikast. Der skal laget gjøre de neste forberedelsene i jakten på å være best mulig rustet når alvoret starter.

Laget skal være i Danmark frem til mandag. Under oppholdet spiller laget tre kamper mot danske 1. divisjonslag. Det første oppgjøret spilles allerede i kveld når laget møte Skive.

Trener Andreas Gjeitrem ser frem til oppholdet i Ikast.

«Dette er en meget viktig uke for oss, en samling der vi skal få på plass flere detaljer i spillet vårt. I tillegg får vi vært sammen over tid og skal jobbe med flere andre prosesser i laget. Det skal settes på plass roller og vi skal prate om hvilke forventninger vi skal legge på oss før serien kommer i gang»

Han mener laget får perfekt motstand under oppholdet.

«Det er lag som kommer til å være godt med i den nest øverste rekken i Danmark. Det er også lag vi skal matche på dette tidspunktet. Forhåpentligvis blir det tre tøffe kamper med høyt tempo som gir oss en god pekepinn før vi skal hjem å finpusse på formen»

Jacob Weidemann er med laget, men må forsiktig i gang etter sin hodeskade. Ellers er troppen identisk som den var i sist helgs kamper i Fana Arena.