Nytt tap i Danmark – Bergen

Nytt tap i Danmark

FyllingenBergen tapte den siste treningskampen i oppkjøringen mot danske Odder. Et slitent mannskap med mange kamper i beina på få dager fikk det tungt de siste 30 minuttene og tapte hele 30-18 (14-12).

Den første omgangen var jevnspilt. Jacob Weidemann var endelig tilbake i spill etter sin hodeskade. Unggutten markerte seg direkte, men allerede etter knappe tre minutter han uheldig igjen. Han fikk en ny smell og måtte ut resten av kampen. Men Andreas Ungesson uaktuell offensivt sto vi nok en gang med bare tre bakspillere. Det holdt akkurat i en omgang før kreftene var helt slutt.

Andreas Gjeitrem oppsummerer det hele slik.

«En vanskelig kamp for oss. Det er sånn i oppkjøringen med tynn tropp at man blir stående med stor belastning på for få spillere. Vi måtte bruke Leander som egentlig skulle stå kant bak på banen etter pause. Samtidig burde vi løst en slik situasjon bedre enn vi gjorde. Vi jager opp tempoet og setter oss i mange dårlige situasjoner. Det håper jeg vi har lært noe av. I sånne kamper må vi klare å styre tempoet bedre».

Han føler med Jacob Weidemann som nok en gang måtte av banen.

«Det er tungt både for Jacob og laget. Han blir veldig viktig for oss denne sesongen. Han trenger kamptreningen etter å ha vært borte nesten hele forrige sesong. Det er ikke måte på hvor uheldig han er. Vi tror ikke det blir langvarig nå og håper han er klar igjen i neste uke. Men det var ikke aktuelt å ta noen sjanser med han i dag».

Jonas Haugsgjerd (bildet) var nok en gang positiv fra sin høyrekant. Nå venter trening de siste dagene før laget vender hjemover mandag ettermiddag.

Allerede på onsdag venter sesongens første obligatoriske kamp når vi møter BI i Framohallen til 2. runde i NM.