Safe Bemanning styrker samarbeidet – Bergen

Safe Bemanning styrker samarbeidet

Safe Bemanning kom inn i klubben for tre sesongen siden på B2B-nivået. Siden det har samarbeidet utviklet seg og de er nå plassert på fronten av drakten kommende sesong.

Petter Ødemark, daglig leder i Safe Bemanning er meget glad for samarbeidet med FyllingenBergen

«Dette blir den fjerde sesongen vi i Safe Bemanning har valgt å bli med som samarbeidspartner for FyllingenBergen sin elitesatsing. Foruten gode øyeblikk i hallen med spillere, publikum og trenere har vi etterhvert funnet en super arena for oss til å møte nye forretningsforbindelser. Gjennom ett meget bra nettverk, som ordner med turer, sponsorturnering, frokostmøter og andre eventer får vi meget gode muligheter til å treffe nye og eksisterende partnere. Vi er stolt og glad for å kunne være med videre og vil oppfordre enda flere bedrifter til å være med i en klubb som stadig er i utvikling».

Daglig leder i FyllingenBergen Vidar Gjesdal legger til.

«Safe Bemanning er et eksempel på en samarbeidspartner som har vært aktive og med på å utvikle også oss videre. De er synlig og opptatt av de ulike tiltakene som vi har jobbet med. Det er gøy å se at de også føler samme gleden og entusiasmen som oss, vi ser frem til en ny periode sammen med dem».