Juniorene til kvartfinale i NM – Bergen

Juniorene til kvartfinale i NM

I helgen har det blitt avviklet innledende runder for NM G20. Våres juniorer har imponert gjennom hele helgen og er klar for kvartfinale.

Kvalifiseringen kolliderte med elitelagets treningsleir i Danmark. Derfor var det et redusert FyllingenBergen lag som startet på fredag mot Nærbø. Men med flere fra vår lovende 2002-årgang, samt spillere fra vår samarbeidsklubb, Gneist bet laget bra fra seg også mot fjorårets Norgesmester. Laget måtte likevel tilslutt tåle tap 30-25.

Før lørdagens kamper ble laget forsterket med tre spillere fra elitelaget som kom direkte fra Danmark. Der hadde man ingen problemer med å sette Herulf (32-18) og St. Hallvard (39-29) klart på plass.

Dermed sto man igjen med en helt avgjørende kamp mot HK72 Sande søndag formiddag, som har flere spillere fra a-stallen til Drammen i sin tropp. Det ble nok en overlegen seier på hele 36-25 og dermed er laget videre til kvartfinalen.

Rekrutt-trener Jan Stankiewicz har hatt ansvaret for laget denne helgen

«En fantastisk helg for oss. Spillerne har virkelig imponert i alle kampene og det er veldig fortjent at vi tar oss videre til kvartfinalen. Det er stor belasting å spille fire kamper på en helg. Derfor har vi stått masse 7 mot 6, rett og slett for å styre tempoet og belastningen bedre. Dette har vi løst helt strålende og vi har produsert ekstremt mye gode muligheter offensivt. Det er mange spillere som har meldt seg på».

Han mener laget har potensiale til å nå enda lenger i cupen.

«Vi har spilt uten både Jacob Weidemann og Kjetil Åndal som også har alderen til å være med her. Med fullt lag i kvartfinalen tenker jeg vi har muligheter til å ta ett steg til. Det hadde vært gøy om vi kunne fått våre juniorer hele veien til Spektrum. Det er lenge siden vi har klart det i Bergen, avslutter den gamle keeperkjempen.

Kvartfinalene trekkes neste uke og skal spilles onsdag 16. oktober.