Alvoret i gang – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

Alvoret i gang

FyllingenBergen har gjort unna treningskampene og i kveld starter de tellende kampene. For vår del åpner det med cupkamp mot BI.

Studentlaget er helt nytt bekjentskap for FyllingenBergen. Økonomistudentene som til vanlig holder til i 3. divisjon tok seg noe overraskende videre til 2. runde etter å ha satt Stord på plass 24-22 i den første runden. Selv om Stord ikke holder godt gammelt nivå er det kanskje grunn til å passe opp også i kveldens kamp?

For vår del er det noen spillere som fortsatt må passes litt på før seriestart. Zivojin Ilic har fortsatt et stykke igjen med sin leggskade og forventes tilbake i løpet av oktober. Ole Morten Kristiansen er i rehabilitering etter sin kneoperasjon og det er enda tidlig å si når han er tilbake. Jacob Weidemann spares også i kveldens kamp, men forventes å være tilbake i full trening mot slutten av uken. Det samme gjelder nykommer Kjetil Åndal som tar det rolig i forhold til en fingerskade.

Det er en kamp vi skal vinne

Fredrik Ruud

Trener Fredrik Ruud er klar på hva som skal til i kveldens oppgjør.

«Det er ett lag vi skal slå, så enkelt er det. Det forventes at vi går ut og leverer en profesjonell jobb. Vi vet de har noen spillere som absolutt har kvaliteter som kan skape trøbbel for oss. Det handler om å være skjerpet bakover hele tiden, så håper vi å få løpt mye på dem i vår kontrafase»

Ruud kan ellers fortelle om mange unggutter som kan få muligheten.

«Vi har mange unge spillere i troppen, fire av dem født i 2002/03. Det blir helt sikkert spennende for dem som kan få sine første minutter på banen i a-lagssammenheng. Vi håper å få brakt dem i spill etterhvert som kamper skrider frem, avslutter Ruud.

Selv om det er bortekamp for FyllingenBergen spilles kampen i Framohallen. Dette blir uansett siste sjanse til å se laget før serieåpningen mot Drammen om 10 dager.

Kampstart i hallen er kl 20:45.