Ungdommenes aften – Bergen

Ungdommenes aften

Det er fortsatt et stykke vei til serieformen, men til tross for det avanserte FyllingenBergen greit til 3.runde onsdag kveld. Kampen mot BI endte med seier 36-19 etter at stillingen var 20-12 til pause.

Det åpnet jevnspilt der FyllingenBergen var langt under pari det meste av 1. omg. Slurvete forsvarsspill og manglende energi preget starten av kampen. En bra avslutning på omgangen sørget likevel for komfortabel ledelse ved halvtid.

Etter hvilen økte ledelsen jevnt og trutt der ungdommene fikk vist seg frem på en flott måte. Spillere som målvakt Marcus Robson, Marius Haugstvedt, Ebbe Stankiewicz og Henrik Lunde sto nesten hele 2. omgang og gjorde sine saker meget bra.

Fredrik Ruud var ikke spesielt fornøyd etter kampen.

«Vi viser at vi har en lang vei å gå frem til tirsdag når vi møter Sandnes i den neste cuprunden. De etablerte brukte ikke muligheten og det er selvfølgelig skuffende. Når det er sagt var det veldig positivt å se den unge generasjonen ta så stort ansvar som de gjorde. Nå må vi virkelig løfte oss inn mot kampen på tirsdag og serieåpningen neste helg».

Kampen mot Sandnes spilles kommende tirsdag kl 18:00 i Sandnes.