Cupkamp i Sandnes – Bergen

Cupkamp i Sandnes

I kveld spilles 3. runde i NM. For vår del betyr det bortekamp mot 1. divisjonslaget, Sandnes.

Sandnes var nylig oppe i eliteserien, men er nå tilbake i 1. divisjon. Sist sesong kjempet laget lenge om en av plassene som kunne gi retur til årets REMA 1000-liga. Det lykkes ikke og laget regnes igjen som ett av flere som kan kjempe helt i toppen av 1. divisjon denne sesongen.

Vi har fjorårets cup friskt i minne der vi røk i denne runden mot tilsvarende motstand, nemlig Viking Stavanger. Derfor er det en skjerpet gjeng som drar til Sandnes for å sikre avansement til 4. runde denne sesongen.

Andreas Gjeitrem mener laget er advart denne gangen.

«Vi drar til Sandnes i dag med press på våre skuldre. Ingenting annet enn seier er godt nok, samtidig går vi inn i denne kampen med en del usikkerhet. Med all respekt for BI sitt studentlag, så er det først i dag vi kjenner på nervene og spenning rundt at sesongen for alvor drar i gang. Siden oppstarten har vi trent bra, spilt variabelt og sett at laget er avhengig av nøkkelspillere».

Han er videre usikker på hva som møter dem i kveldens kamp.

«Vi møter ett Sandnes lag med ny trener som ofte frigjør litt energi. 
Det finnes lite video å oppdrive på Sandnes fra denne oppkjøringen, det betyr at vi går inn i en kamp hvor våre spillere må få frem sine kvaliteter. Det er lite taktisk vi kan gjøre i inngangen, på mange måter litt deilig, samtidig krever det også at vi underveis i kampen klarer å bruke informasjonen best mulig». 

Hvilke tanker gjør du deg om årets Norgesmesterskap.

I fjor satte vi en målsetting om å vinne cupen, noen timer senere var vi røket ut mot Viking Stavanger. På papiret er det fryktelig enkelt å være favoritt, men når fløyten går er det kun handling som betyr noe. Men med stor tro på egne ferdigheter skal vi vise at vi er ett bedre lag enn dem. I cupen er det kun en ting som gjelder, det er å komme seg hele veien frem til Spektrum. Det vil alltid være vårt utgangspunkt, avslutter Gjeitrem.

Kampstart i Sandneshallen er kl 17:45.