Kollaps etter god kontroll – Bergen

Kollaps etter god kontroll

FyllingenBergen hadde solid grep om begivenhetene lenge i serieåpningen mot Drammen i REMA 1000-ligaen lørdag kveld. Men etter føring 15-10 endret kampen karakter totalt. Drammen kontret oss i stykker og koblet grepet umiddelbart når de hentet opp vår ledelse. Deretter handlet alt om gjestene som vant hele 29-21 tilslutt.

Andreas Gjeitrem var langt nede etter kollapsen den siste 20 minuttene.

«Vi får kampen akkurat dit vi vil i den første omgangen. Vår 5:1 fungerer meget bra og vi spiller tålmodig fremme. Selv om det ikke er fantastisk offensivt klarer vi likevel å sørge for at de ikke får kontre på oss. De siste 20 minuttene gir vi bort kampen og de får bruke den største styrken sin. Det avgjør dessverre kampen i dag».

Likevel finne det lyspunkter i deler av spillet.

«Det er veldig bra lenge i det defensive spillet. Det er først når de begynner å kontre på oss at vi også sprekker opp litt etablert bakover. Drammen er et bra lag og er nådeløse når vi ikke gjør det vi skal. Vi skal få på plass bedre relasjoner offensivt etterhvert, så har jeg stor tro på at vi skal plukke poeng fremover, avslutter Gjeitrem.

Marius Ferkingstad (bildet) leverte en bra kamp på linjen og ble også vår toppscorer.

Neste helg venter Haslum på bortebane, som overraskende vant 34-29 i åpningen borte mot ØIF Arendal.