Møter ØIF Arendal i cupen – Bergen

Møter ØIF Arendal i cupen

Det ble en tøff trekning for FyllingenBergen da laget skal opp mot fjorårets seriemester, ØIF Arendal. Det ble resultatet av ettermiddagens trekning av 4. runde i NHFs lokaler.

En som gleder seg ekstra mye over trekningen er den utlånte ØIF-spilleren, Kjetil Åndal. Han skal dermed tilbake til sin gamle hjemmearena bare noen uker etter han signerte for FyllingenBergen.

«Det ble akkurat som jeg drømte om på forhånd. Jeg gleder meg masse til å komme tilbake i Sør Amfi og skal gjøre alt for å sende min gamle klubb ut av cupen allerede nå, innleder Åndal.

Han tror FyllingenBergen har gode muligheter til å vinne.

«Vi vil veldig gjerne til Oslo Spektrum, da må vi regne med noen tøffe hindere på veien. Jeg kjenner motstanderen godt og håper det kan være med å hjelpe oss i denne kampen. Selv om jeg bare har gode ord å si om ØIF handler alt om å gå seirende ut av oppgjøret. ØIF har et jevnt og solid mannskap, så det blir alt annet enn enkelt. Men denne kampen gleder jeg meg selvsagt ekstra til, avslutter en offensiv Åndal.

Andreas Gjeitrem mente det var en ok trekning for FyllingenBergen.

«Vi tapte ikke mot dem i fjor og vet det er ett lag som er mulig å slå. Det er vinn el forsvinn og i slike kamper gjelder det at vi klarer å hente frem en maks prestasjon. Det er mange spillere som møter tidligere klubb på begge sider, så sånn sett har kampen også mange artige poenger.

Han tenker selvsagt på Åndal, men også Sindre Aho har en fortid i ØIF Arendal. På motsatt side treffer vi også tidligere FyllingenBergen spillere. Mario Matic har en sentral rolle hos Arendal, mens vår tidligere målvakt Kristijan Jurisic dessverre er ute med skade om dagen.

Kampen spilles forøvrig i Sør Amfi onsdag 16. oktober.