Før kampen: Haslum (b) – Bergen

Før kampen: Haslum (b)

REMA 1000-ligaen, 2. serierunde!

Motstander: Haslum (b)
Sted: Nadderud Arena
Tid: 18:oo
TV: www.ba.no/norgessporten
Dommere: Tommy Andre Eriksen & Ismet Kvakic
Delegat: May-Liss Lindøe
Odds fra Norsk Tipping: 1,55 – 8,00 – 2,80

Tidligere møter mellom lagene på bortebane:

18/19 Haslum – FyllingenBergen 27-28
17/18 Haslum – FyllingenBergen 25-33
16/17  Haslum – FyllingenBergen 33-32
15/16  Haslum – FyllingenBergen 29-26
14/15  Haslum – FyllingenBergen 26-39

Fjorårets møte i Nadderud Arena ble en meget spesiell forestilling. Haslum hadde tilsynelatende full kontroll helt til det gjensto knappe 10 minutter av kampen. Med syv må å hente inn synes oppgaven kjørt for vår del. Men så snudde kampbildet fullstendig og vi vendte kampen til vår fordel i sluttsekundene. I dag møtes lagene igjen til kamp om poeng i REMA 1000-ligaen.

Andreas Gjeitrem mener laget er klar for oppgaven som venter i kveldens kamp.

«Vi gleder oss til kamp i Nadderud Arena. Vi kjenner at vi gjorde 35 veldig gode minutter mot DHK i serieåpningen. Dette skal vi bygge videre på i dag. Det handler om at vi setter forsvaret vårt og på den måten kan stresse hjemmelaget i den fasen av spillet. De leverte en meget imponerende forestilling i serieåpningen og vi forventer at de kommer med masse selvtillit og entusiasme etter den gode åpningen. Klarer vi imidlertid å nøytralisere tempoet deres, så tror jeg vi har gode muligheter til å ta våre første poeng i dag»

Kampstart i Nadderud Arena er kl 18:00. Kampen ser du som vanlig på www.ba.no/norgessporten.