Sterkt bortepoeng – Bergen

Sterkt bortepoeng

FyllingenBergen snudde kampen akkurat som de gjorde begge oppgjørene sist sesong mot Haslum. Når det så som svartest ut i starten av 2. omgang tok FyllingenBergen tak i det hele og sikret ett poeng i sluttsekundene.

Haslum har levert en solid oppkjøring og imponerte stort også i åpningskampen mot ØIF Arendal. Til pause så det ut til at de skulle ta nok en seier i en omgang de ledet fortjent med 16-11. Vi sliter i begge ender i omgangen hvor det var svært lite som fungerte.

Etter hvilen fortsatte Haslum å styre begivenhetene. Midtveis i den andre omgangen ledet de hele 23-17. Men derfra og inn handlet alt om de gule og blå som sakte med sikkert spiste opp hele forspranget. En meget omdiskutert situasjon ga Haslum straffe og ledelse 28-26 med halvannet minutt igjen på klokken. Men straffe til FyllingenBergen og utvisning ga oss en ny mulighet mot slutten. Først satte Leander Seime inn reduseringen og med 4 sekunder igjen på klokken satt Fredrik Mossestad sikkert inn utligningen fra høyre kant.

Fredrik Ruud var selvsagt svært fornøyd med måten man kom tilbake på.

«Som i fjor kom vi sterkt tilbake det siste kvarteret mot Haslum. Vi skal være veldig godt fornøyd med poenget vi tar med hjem i en tøff bortekamp. Det er lite som fungerer for oss og vi må tidlig legge oss ned i 6:0 bakover. Fremover sliter vi også med å skape de situasjonene vi ønsker. Vi lykkes bra etter hvilen i vårt ankomstspill, som vi har jobbet mye med i oppkjøringen. Det er med på å få oss tilbake i kampen og mot slutten spiller vi veldig fornuftig når det vipper. Det er godt å få det første poenget på plass og nå skal vi forberede oss maksimalt inn mot hjemmekampen mot Bækkelaget kommende lørdag, avslutter Ruud.

Inge Aas Eriksen leverte en meget bra kamp og ble vår toppscorer med 7 mål totalt.