Åndal: – Rart å være tilbake – Bergen

Åndal: – Rart å være tilbake

Kjetil Åndal var tilbake i Sparebanken Sør Amfi kort tid etter han ble utlånt fra nettopp, ØIF Arendal. Han ble en av kampens store spillere og var virkelig nøkkelen i hektiske sluttminutter. Hele 7 mål banket han inn bak sine tidligere lagkamerater.

«Det var rart, men gøy å være tilbake i Arendal. Jeg er veldig takknemlig for at de lot meg få sjansen i FyllingenBergen når muligheten kom. Jeg er kommet godt i gang og har en helt annen rolle her enn jeg hadde i ØIF, forteller unggutten.

Han ble godt mottatt da han kom tilbake til Sør Amfi.

«De tok godt imot meg i dag. Jeg er veldig fornøyd med den mottakelsen jeg fikk under presentasjonen. Jeg må innrømme at der er rart å slå ut min tidligere klubb, men er selvsagt svært glad på våre vegne i dag. Vi hadde en svak kamp på lørdag og var enormt revansjesugne, sier Åndal.

Han mener laget tok Arendal på sengen.

«Vi sjokkerte de nok litt med den starten vi fikk. Selv om de kom tilbake kjente vi at dette var en kamp vi skulle vinne. Det var moro å få være med å avgjøre kampen mot slutten. Cupen er viktig for oss, vi vil veldig gjerne hele veien til Spektrum.

Han ser frem til en ny kamp mot samme lag på søndag.

«Det blir en helt annen kamp og vi må forbedre oss på masse om vi skal gjenta prestasjonen fra i dag. Det blir garantert tett også på søndag, nå kjenner lagene hverandre enda bedre, avslutter Åndal.

Kjetil Åndal delte forøvrig med Inge Aas Eriksen om å bli dagens mestscorende, begge med 7 mål hver.

Trekning av kvartfinalene gjøres i morgen kl 17:30.