Bækkelaget i kvartfinalen – Bergen

Bækkelaget i kvartfinalen

Trekningen ga FyllingenBergen nok en bortekamp i cupen. Denne gangen skal vi opp mot Bækkelaget. En motstander som nylig slo oss i Framohallen i REMA 1000-ligaen og som har startet meget bra i innledningen av sesongen.

Perfekt! Vi vil gjerne ha revansje for tapet sist

FyllingenBergen trener, Andreas Gjeitrem

Hjemmetapet mot nettopp Bækkelaget var tungt å svelge. Ikke nødvendigvis fordi det er noe dårlig lag, men mer fordi vi hater å tape hjemme i Framohallen. Oslo laget virker sterkere denne sesongen og kan fort overraske mange fremover.

Andreas Gjeitrem var likevel fornøyd med trekningen.

«Vi kunne selvfølgelig fått hjemme, det er lenge siden vi har hatt i cupen. Men når vi først skulle reise er det helt fint med Bækkelaget. Det er ett godt lag, men samtidig ett lag vi kan slå. Først og fremst får vi muligheten til å rette opp innsatsen fra sist kamp. Der var vi veldig skuffet over oss selv og vi bommer også på en del av de tingene vi forberedte på forhånd. Jeg håper og tror vi skal rette opp på en del av det og ta revansje for tapet i serien».

Kampen blir sannsynligvis berammet til onsdag 16. oktober.